twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 22:29
Εκτύπωση

Τη δεύτερη παρεμβάση του στην προεκλογική κούρσα έκανε πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου, Γ. Μαλαφής.

12

Ο κ. Μαλαφής μεταξύ άλλων έγραψε:

Αιφνιδιάζεστε; Κάπως αιτιολογημένα. Έχετε συνηθίσει στη συμμετοχή μου στα κοινά να με κατατάσσετε στην κατηγορία «οι αιρετοί δεν μιλούν πολύ» ή πιο ορθά «δεν μιλούν αν δεν έχουν κάτι σημαντικό να συνεισφέρουν». Δεν αλλάζω στάση.

Εκ πεποιθήσεως θεωρώ πως ο δημόσιος βίος προάγεται με τη δράση και ζημιώνεται από την τάση αυτοπροβολής. Για αυτό αγωνίστηκα για να στήσω Δήμο στην πιο δυσπρόσιτη και πληθυσμιακά βεβαρυμένη περιοχή του τόπου μας, την Αμανή. Οι κεντρικές και τοπικές επιλογές που μεσολάβησαν οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα. Πάλεψα και θεωρώ πως το πέτυχα να εξυγιάνω οικονομικά την Ομηρούπολη, έναν πρώην Δήμο στα όρια της χρεοκοπίας. Μετέχω ενεργά όπου κρίνω απαραίτητο, σε φλέγοντα ζητήματα υγείας με την ιατρική μου ιδιότητα, τιμώντας ταυτόχρονα με άπειρες ώρες εργασίας τη λευκή στολή μου, στις κινήσεις που προστατεύουν τη φυσιογνωμία του τόπου μας από υπέρμετρους κινδύνους, όπως τη μεταναστευτική κρίση. Παίρνω διαρκώς θέσεις που δεν έχουν ως πρώτο κριτήριο τη δεδομένη πολιτική στάση μου αλλά το αποτύπωμα που αφήνουν στο κοινό μέλλον μας πάνω στη Χίο.

Από σήμερα διεκδικώ τη διαδικτυακή φιλία σας, έχοντας λάβει την απόφαση να υπηρετήσω τον Δήμο Χίου. Κίνητρο μου η διαπίστωση πως στη Χίο αναλώνουμε χρόνο και δυνάμεις σε λάθος στόχους. Αναγάγουμε την αντιπαράθεση σε στοιχείο πρωτεύον, ενώ από τον τόπο μας απουσιάζει η διάθεση της σύνθεσης και της πραγματικής δημιουργίας. Θα παραμείνω προσηλωμένος στις δυο αυτές κατευθύνσεις. Θα ρίχνω γέφυρες συναίνεσης και θα συμβάλω, με το ρόλο μου, στην προσπάθεια να ζήσουμε καλύτερα.

Τιμώντας με με τη φιλία σας στα κοινωνικά δίκτυα μου δίνετε την ευκαιρία να σας το αποδείξω.

 

12

image

image

Newsletter