twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 19:23
Εκτύπωση

12

Δυναμική, όπως πάντα ήταν η παρέμβαση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Άρη Χατζηκομνηνού, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που έγινε στην Μύρινα της Λήμνου, το  βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου. Μίλησε για σπατάλη πόρων αναφερόμενος στην περίπτωση της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου στην Λήμνο, αλλά και του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ στη Χίο.


 
Ο κ. Χατζηκομνηνός είχε έντονη αντιπαράθεση με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Νικόλαο Νύχτα όταν ο τελευταίος προσπάθησε να απαντήσει στην κριτική του κ. Χατζηκομνηνού για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής. Να σημειωθεί πως την ώρα που τοποθετούνταν ο κ. Χατζηκομνηνός ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης απουσίαζε από την συνεδρίαση. Έτσι ο κ. Νύκτας ανέλαβε να απαντήσει στην κριτική για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής.


 
Ο κ. Νύκτας  κάλεσε τους περιφερειακούς συμβούλους πρώτα να δουν την διοργάνωση του φεστιβάλ και μετά να προχωρήσουν στην κριτική τους, αν κρίνουν ότι δεν ήταν μια επιτυχημένη δράση.Υποστήριξε πως η συναυλία του κ. Ρόκκου δεν ήταν ακριβή για την Περιφέρεια δεδομένων των δαπανών που έπρεπε να γίνουν. Επίσης υποστήριξε σε όλα τα νησιά του βορείου Αιγαίου η τουριστική κίνηση είναι πολύ καλή, με εξαίρεση την Λέσβο.



Ο κ. Χατζηκομνηνός, θέλοντας να δείξει πως στόχος της κριτικής του είναι ο κ. Μουτζούρης είπε στον κ. Νύκτα: «Ότι και να πεις ξέρεις ότι σε αγαπώ και σε εκτιμώ».

 

 

 

 

Πηγή: stonisi.gr

12

image

image

Newsletter