twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 12:24
Εκτύπωση

12

Δήλωση Δημοτικού Συμβούλου «Χίος Μπροστά», Στ. Σαραντινού:

"6 μήνες χρειάστηκε η δημοτική αρχή του κ. Καρμαντζη για να μάθει ότι η κεντρική ράμπα στο λιμάνι χρειάζεται μια απλή επιφανειακή επισκευή!

Τόσο καιρό μας έλεγαν για διαδικασίες αδειοδότησης που αργούν. Τώρα θυμήθηκαν ότι έχουν ενημέρωση πώς η ράμπα είναι σταθερή και μόνο επιφανειακά θέλει επισκευή!

Αντί να έχουν ήδη προχωρήσει στην επισκευή το θυμήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι!

Αντί να υπάρχει η δυνατότητα να δένουν ταυτόχρονα 2 καράβια, με ευθύνη της δημοτικής αρχής είναι επισήμως γνωστό στις αρχές και στις ακτοπλοϊκές εταιρίες ότι υπάρχει μόνο μια θέση πρόσδεσης.

Αναλυτικότερα:

09/11/2021 έγινε το συμβάν (η ζημιά στην κεντρική ράμπα του λιμανιού).

18/05/2022 αφού πέρασαν 6 μήνες το λιμενικό ταμείο θυμήθηκε ότι τους είχαν ενημερώσει ότι η ράμπα είναι σταθερή και χρειάζεται απλά μια επιφανειακή επισκευή. Χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου λιμενικού ταμείου κ. Ζωανου την ίδια ημέρα (18/05/2022). <Η μεσαία ράμπα έπειτα από τις εργασίες θα επαναλειτουργήσει κανονικά», τονίζοντας ότι οι απαιτούμενες εργασίες θα διαρκέσουν πολύ λίγες ημέρες>.

https://youtu.be/JyhQB4ukkac

03/07/2022 σήμερα προφανώς η ράμπα δεν είναι έτοιμη ,αφού μόλις την προηγούμενη Τετάρτη ζήτησαν από την οικονομική επιτροπή να εγκριθούν 52.000,00 για επιπλέον εργασίες ώστε να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της.

Έτσι λειτουργεί η παρούσα δημοτική αρχή “στο πόδι”. Δεν μπορεί να κάνει ούτε τα στοιχειώδη.

Η ανικανότητα τους στερεί από τη Χίο δυνατότητες ανάπτυξης.

Η άγνοια τους κρατάει τη Χίο στάσιμη."

 

12

image

image

Newsletter