twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 18:22
Εκτύπωση

12Η Συντονιστική εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο κύριος Κάρμαντζης    που εχει γράψει επανειλημμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , τώρα  έχει μετατρέψει σε  κουρελόχαρτο και την απόφαση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

 

Ο δήμαρχος που έχει γυρίσει την πλάτη του στον αγώνα που δίνουμε οι Χιώτες  για να κρατήσουμε όρθιο το νησί μας  ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης και της  Ε.Ε. , ο δήμαρχος του  " καλός Τούρκος , είναι ο νεκρός Τούρκος "  και των ανεπίτρεπτων χαρακτηρισμών προς  τους πολιτικούς του αντιπάλους , οτι είναι τοξικοί , οτι σέρνονται στη λάσπη , οτι είναι φασίστες κ.α. , σήμερα σε ρόλο  εισαγγελέα  , απειλεί με μηνύσεις και δικαστικές περιπέτειες  μέχρι και τα εγγόνια τους  , σε όσους τολμούν να του ασκούν κριτική.  

 

"Ψευτοφοβέρες "και απειλές  από τη μια για τους  Χιώτες που τον έκαναν δήμαρχο,

 

Ευγένειες και σφιχταγκαλιάσματα από την άλλη με τους κυβερνητικούς και τους συνεταίρους τους , ντόπιους και ξένους !

 

 Αποκομμένος από το λαό της Χίου, εμφανώς πανικοβλημένος καταφεύγει  σε απειλές, ενώ εκεί  που πρέπει  στα «υψηλά κλιμάκια» δηλαδή ,σιωπά εκκωφαντικά .

 

Ξεχνά τους όρκους και τα «συμβόλαια»  με το Χιώτικο λαό και συντάσσεται πλήρως  με αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν και τη Χίο σε φυλακές της Ευρώπης. Τάσσεται πλέον φανερά υπέρ της δημιουργίας 4πλής υπερδομής ,ανεξέλεγκτης χωρητικότητας  , αφήνοντας στην  πάντα και το ψευδοαφήγημα ότι δήθεν όταν πρότεινε Μπαμπακιές πρότεινε ΚΥΤ 500 ατόμων!

 

Παραχαράσσει τις σταθερές διαχρονικές θέσεις μας συστηματικά , απλά για να δικαιολογήσει τη δική του πολιτική κυβίστηση!

 

Πραγματικά θλιβερή η εικόνα για τον δήμαρχο να  κουνάει το δάκτυλο στους Χιώτες ,όντας υπεύθυνος ο ίδιος για την τήρηση των αποφάσεων του ΔΣ, επειδή του ασκείται κριτική που δεν τις εφαρμόζει!!

 

Τι άλλο να πούμε!. Ο πολιτικός του κατήφορος , δυστυχώς δεν έχει πάτο .

12

image

image

Newsletter