twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 18:24
Εκτύπωση

12

Αίσθηση είχε προκαλέσει η προ διμήνου περίπου είδηση ότι ένα όχημα του Δήμου Χίου εξαφανίστηκε για κάποιες μέρες μετά από προσπάθεια ελέγχου για να διαπιστωθεί εάν έγινε πραγματικά η επισκευή του. Το ζήτημα είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις του στη ChiosPress o Αντιδήμαρχος Βεργίτσης και έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Χ. Μπουρνιάς. Ο κ. Μπουρνιάς επαναφέρει το ζήτημα, ζητώντας να μάθει τι έγινε με την ΕΔΕ.

 

Αναλυτικά η ερώτηση Χ. Μπουρνιά:

Με το Α.Π1057/16/06/2021έγγραφο, σας γνωστοποιήθηκαν γεγονότα, που αφορούσαν στην επισκευή του μηχανήματος του Δήμου Χίου με αριθμό ΜΕ 122068.

Επειδή τα καταγγελλόμενα ήταν σοβαρά, και για το λόγο αυτό έκανα και ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο, το αυτονόητο  θα ήταν να διενεργηθεί  Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να αποσαφηνιστούν τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν με το προαναφερθέν μηχάνημα και να αποδοθούν ευθύνες σε τυχόν υπευθύνους.

Ως εκ τούτου, γνωρίστε μου άμεσα αν έχετε διενεργήσει Ε.Δ.Ε, γεγονός για το οποίο πολύ αμφιβάλω αφού δεν έχουν κλητευθεί βασικοί μάρτυρες, και σε θετική περίπτωση να μου διαβιβάσετε το πόρισμα. Σε αρνητική δε περίπτωση για ποιο λόγο δεν διενεργήθηκε.

                                                                                                         Ο Ερωτών

                                                                                            Χαράλαμπος Μπουρνιάς

 

12

image

image

Newsletter