twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 22:00
Εκτύπωση

12

Σε πανίσχυρο όπλο για τον Στ. Κάρμαντζη εξελίσσεται ο γιος του, Γιώργος. Ο Γιώργος Κάρμαντζης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται πίσω από τη Δημοτική Αρχή, καθώς τρέχει και προσπαθεί να γεφυρώσει χάσματα που έχουν δημιουργηθεί από αδέξιους ή λάθος χειρισμούς τόσο του πατέρα του αλλά και άλλων στελεχών της δημοτικής αρχής. Επιπρόσθετα η πολιτική του ιδιοσυγκρασία είναι εντελώς διαφορετική από του πατέρα του, καθώς φαίνεται ότι πάντα επιδιώκει την ένωση και όχι τη σύγκρουση, ακόμη και με τους πολιτικούς του αντιπάλους.

 

Ο Γ. Κάρμαντζης δεν είναι άπειρος αυτοδιοικητικά, καθώς είχε εκλεγεί το 2006 με πάρα πολύ υψηλή σταυροδοσία δημοτικός σύμβουλος Ομηρούπουλης με τον Συνδυασμό του Γ. Μαλαφή και είχε διατελέσει με επιτυχία πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ομηρούπολης.

 

Ο Στ. Κάρμαντζης θέλει για λόγους γοήτρου να θέσει για άλλη μια φορά τουλάχιστον υποψηφιότητα για τον Δήμο Χίου και να επιτύχει την επανεκλογή του, ώστε να καταφέρει αυτό που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει μετά τον Γ. Μπουμπάρη, δηλαδή να επανεκλεγεί στη θέση του Δήμαρχου. Πάντως επειδή πλέον οι πολιτικοί αντίπαλοι του Στ. Κάρμαντζη έχουν καταλάβει ότι το δυνατό όπλο του είναι ο γιος του έχουν ξεκινήσει κάποιοι να εστιάζουν την πολιτική κριτική τους και προς τον Γ. Κάρμαντζη.

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter