twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 19:15
Εκτύπωση

Ο Γ. Κλιαμενάκης με δηλώσεις του στη ChiosPress στάθηκε για ακόμη μια φορά λάβρος κατά του Β. Μυριαγκού. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Επί θητείας του κ. Μυριαγκού η ΔΕΥΑΝΧ χρεώθηκε στη ΔΕΗ πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ρωτάω τον κ. Μυριαγκό να μου πει πώς συνέβη αυτό το απαράδεκτό γεγονός, καθώς τον Δεκέμβριο του 2019 η ΔΕΥΑΝΧ δεν είχε κανένα χρέος προς τη ΔΕΗ. Την ερώτηση αυτή έκανα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά απάντηση δεν πήρα. Ο κ. Μυριαγκός απαντούσε για το ισοζύγιο της ΔΕΥΑΝΧ και έλεγε ότι είναι θετικό κατά 200.000 ευρώ.

12

Ρωτάω αφού το ισοζύγιο είναι θετικό γιατί ο Δήμος επιδοτεί τη ΔΕΥΑΝΧ από ΣΑΤΑ και στερεί τα χρήματα από τις δημοτικές ενότητες της Χίου.

 

Καταγγέλλω τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΝΧ και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΝΧ κ. Καλογεράκη, γιο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν μου απαντάνε στα έγγραφα ερωτήματα που έχω καταθέσει εδώ και 3,5 μήνες. Αυτό γίνεται βάσει της κατάπτυστης απόφασης του Γ.Γ. του Δήμου κ. Ζερβάκη, έγγραφο το οποίο έχει σίγουρα και την έγκριση του Δημάρχου. Ωστόσο αυτό παραβιάζει τον νόμο 2690\99. Οι τακτικές αυτές θυμίζουν Β. Κορέα και είναι ντροπή να συμβαίνουν!

 

Ο κ. Μυριαγκός μπορεί να κρύβεται και να μην απαντάει, αλλά όλοι γνωρίζουν πλέον ότι έχει φροντίσει να διορίσει με αναξιοκρατικές διαδικασίες τα παιδιά του στον Δήμο, ενώ κάνει και αδιαφανείς αναθέσεις και προσλήψεις προσωπικού, που κάποιοι μάλιστα δεν βρίσκονται στο προβλεπόμενο ωράριο στη δουλειά τους."

 

12

image

image

Newsletter