twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 18:52
Εκτύπωση

12Ο ιστορικός κοινοτάρχης του Χαλκειού με σχεδόν τρεις δεκαετίες θητεία στη θέση του προέδρου του χωριού προχώρησε σήμερα σε μια ακόμη ηχηρή παρέμβαση μέσω αποκλειστικών δηλώσεων του.

 

Ο κ. Βαβυλουσάκης με τη γνωστή πορεία του στα πράγματα του Χαλκειού τοποθετείται για τα προβλήματα του χιλιόπαθου από το μεταναστευτικό Χαλκειού και στρέφει τα βέλη τόσο κατά της Περιφέρειας όσο κυρίως κατά του Δήμου Χίου.

 

Ο κ. Βαβυλουσάκης σημειώνει: «18 Σεπτεμβρίου 2021 και τα φρεάτια είναι ακόμη ακαθάριστα, ενώ ακαθάριστοι είναι και οι χείμαρροι με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε από πλημμυρικά φαινόμενα, όπως έχει συμβεί στο εγγύς παρελθόν. Το πρώην δημαρχείο του Χωριού είναι αφημένο στην τύχη του και έχει καταστεί αδιάβατο από την έλλειψη φροντίδας. Μέχρι και τα σκαλοπάτια είναι σπασμένα. Δεν έχει γίνει τίποτα για την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου που υπέστη ζημιές από τον περσινό σεισμό. Ο κ. Κάρμαντζης μιλάει για το το Χαλκειό μόνο σε συνάρτηση με τη μεταφορά της ΒΙΑΛ, αλλά αυτό το πολιτικό αφήγημα δεν έχει ουσιαστική βάση, καθώς θα έπρεπε ήδη να είχε ρίξει όλο το βάρος του στο χωριό μας που έχει υποστεί τόσα από το μεταναστευτικό και να γίνονται έργα ανάδειξής του. Ο κ. Κάρμαντζης σαν αντιπεριφερειάρχης είχε υποσχεθεί ότι σε 72 ώρες θα είχε τελειώσει το μεταναστευτικό πρόβλημα του Χαλκειού, εδώ έχουν περάσει 72 μήνες που είναι δήμαρχος και το πρόβλημα παραμένει. »

12

image

image

Newsletter