twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 20:08
Εκτύπωση

12

Εκπαιδευτικός από το Πυργί καταγγέλλει τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ξενάκη ότι κινήθηκε εναντίον της με διάθεση χειροδικίας και ότι απειλήθηκε με αναφορά στην υπηρεσία της γιατί τόλμησε να του ασκήσει κριτική για τα προβλήματα καθαριότητας του Πυργίου. Μάλιστα η εκπαιδευτικός έστειλε φωτογραφίες που τράβηξε σήμερα και δείχνουν τα καλάθια να ξεχειλίζουν από σκουπίδια εν μέσω τουριστικής περιόδου και επέλασης του Κορονοϊού.

 

Υπενθυμίζεται ότι στις υπηρεσίες τους είχαν καταγγελθεί πριν λίγο καιρό και οι Θ. Γκλώτσος (αστυνομικός) και Γ. Αυγουστίδης (πυροσβέστης) επειδή δημόσια ασκούσαν κριτική στον Στ. Κάρμαντζη.

 

Πραγματικά τα φαινόμενα αυτά είναι πρωτοφανή και θλιβερά και δείχνουν μια δημοτική αρχή σε πλήρη πανικό, καθώς δεν μπορεί να αντέξει την κριτική από τις ελλείψεις στη διοίκησή της.

 

Η Δασκάλα Φωτεινή Γερσιάνη απέστειλε το παρακάτω κείμενο στη ChiosPress μαζί με τα ξεχειλισμένα σκουπίδια για τα οποία διαμαρτυρήθηκε στον κ. Ξενάκη. Αναλυτικά:

 

"Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου κ. Γιάννης Ξενάκης, ο οποίος με απείλησε ότι θα πάει στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, για να μου κάνει αναφορά, επειδή διαμαρτυρήθηκα για την ελλιπέστατη καθαριότητα ενός άκρως τουριστικού χωριού της Χίου, του Πυργίου. 
 
 
Όταν του είπα πως αυτό δεν είναι θέαμα μου απάντησε «Να μην το βλέπεις». Του μιλούσα σε απόσταση 2 μ. λόγω πανδημίας. Έκανε ένα βήμα προς το μέρος μου με εμφανή τη διάθεση χειροδικίας.  Το περιστατικό συνέβη στις 3 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μπροστά από το σούπερ μάρκετ «τροφοπηγή» παρουσία μαρτύρων.
 
Φωτεινή Γερσιάνη, δασκάλα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης"
 
 12

13

 

Σε επικοινωνία σήμερα το μεσημέρι με τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χίου, Α. Κελεπερτζη δήλωσε ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν έχει φτάσει καμία αναφορά από τον κ. Ξενάκη στην υπηρεσία.

 

Τέλος με ενδιαφέρον αναμένεται η δήλωση του κ. Ξενάκη για το συμβάν, την οποία μόλις λάβουμε θα τη δημοσιεύσουμε.

12

image

image

Newsletter