twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 10:07
Εκτύπωση

12

Μέχρι σήμερα παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Προέδρου της ΔΙΑΝΟΧ, Φ. Γιαννίρη δεν έχουμε δει ουσιαστικά να γίνεται τίποτα από τα μεγάλα που έχει εξαγγείλει, αλλά και ούτε να διοργανώνει η ΔΙΑΝΟΧ κάποια μεγάλη φυσική εκδήλωση για παράδειγμα για να προωθήσει την ανακύκλωση ή έστω να μεριμνήσει αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για να έρθουν καινούργιοι κάδοι ανακύκλωσης για να αντικατασταθούν αυτοί με τις φθορές ή και να τοποθετηθούν σε νέα σημεία. Αντίθετα έχουμε δει πάμπολλες απευθείας αναθέσεις, όπως για παράδειγμα την πρόσληψη με ανάθεση της συζύγου του Αντιδημάρχου, Γ. Πατεριμού ή του γιου του Προέδρου της Κοινότητας Χίου, Σ. Βενέτου. Μάλιστα οι αποφάσεις αυτές είχαν καταγγελθεί από τον Θ. Σαραντάκη που παραιτήθηκε από τη ΔΙΑΝΟΧ και αποχώρησε από τον Συνδυασμό Κάρμαντζη. Νωρίτερα είχε προβεί σε σοβαρές καταγγελίες και ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ, Γ. Πίττας.

 

Η ΔΙΑΝΟΧ σε συνέχεια των χιλιάδων ευρώ που έχει διαθέσει μέχρι σήμερα σε ΜΜΕ της Χίου (σημειώνεται ότι και στη ChiosPress είχε γίνει ανάθεση στο παρελθόν, αλλά την αρνηθήκαμε) νόμιμα μεν, αλλά δε με σοβαρές αμφιβολίες της σκοπιμότητας τους και του θετικού προσήμου που προσδίδουν στις καταστατικές δράσεις της Εταιρείας προχωρά σε ανάθεση χορηγίας 6.000 ευρώ σε ραδιοφωνική εκπομπή.

 

Αναμένουμε από τον κ. Γιαννίρη και τον κ. Κάρμαντζη που ξέρουμε ότι διαβάζουν καθημερινά τη ChiosPress.net να μιλήσουν για τη σκοπιμότητα και το θετικό πρόσημο στις δράσεις της ΔΙΑΝΟΧ που θα φέρει η συγκεκριμένη προβολή, που μάλιστα χαρακτηρίζεται ως χορηγία στη σχετική απόφαση.

 

Τα 6.000 ευρώ, όπως και όλα τα υπόλοιπα που έχουν δοθεί στο παρελθόν με αναθέσεις,  είναι χρήματα όλων των πολιτών και υπό τη λογική αυτή πρέπει να ξέρουμε το σκεπτικό της κάθε ανάθεσης και σε τι θα ωφελήσει απτά τις καταστατικές δράσεις της ΔΙΑΝΟΧ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 6.000 ΕΥΡΩ ΕΔΩ

 

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

12

image

image

Newsletter