twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 11:59
Εκτύπωση

12Η Κοινότητα Βολισσού εξέδωσε την παρακάτω ανακοινωση:

 
Από το 2010 - που ισχύει η ενοποίηση όλων των δήμων- την ύδρευση και την αποχέτευση όλων των περιοχών του νομού, έχει αναλάβει η ΔΕΥΑΝΧ η οποία εισπράττει και τα τέλη για αυτές τις παροχές. Αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση των βλαβών έχει η εταιρία.
 
 
Για την περιοχή της Αμανής - μόνο για το νερό - υπάρχει σύμβαση με εξωτερικό συνεργάτη ο οποίος βρίσκεται με το συνεργείο του καθημερινά στην περιοχή για την συντήρηση των δικτίων ύδρευσης και την αποκατάσταση των ζημιών. Τηλέφωνο Βλαβών Ύδρευσης & Αποχέτευσης 2271044352.
 
 
ΜΠΑΧΑΣ ΜΑΡΚΕΛΟΣ Βλάβη Ύδρευσης εσ. 660 ή 6972711912.
 
 
ΝΕΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Βλάβη Αποχέτευσης εσ. 661 ή 6979445360.
 
 
Η κ. Κυλαδιτη η οποία έχει οριστεί υπεύθυνη από το Συμβούλιο της κοινότητας μας , για τους παραπάνω τομείς, ενημερώνεται για τις βλάβες, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και πολλές φορές με δική της πρωτοβουλία- αν και δεν έχει καμία ευθύνη- επεμβαίνει και λύνει επιτόπου θέματα,, με οδηγίες απο τους τεχνικούς. Πιέζει με καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, τόσο τη διοίκηση και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΧ, όσο και τα συνεργεία και τους εξωτερικούς συνεργάτες και θα εξακολουθεί να το κάνει.
 
 
Ωστόσο η δικαιολογημένη αγανάκτηση όλων μας, θα πρέπει να έχει αποδέκτη την εταιρεία που έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις ζημιές , η οποία φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος της περιοχής, εν μέσω της τουριστικής σαιζόν.
Το Συμβούλιο της κοινότητας Βολισσού από την αρχή της θητείας του σε συναντήσεις, τηλεφωνικές επικοινωνίες και έγγραφα έχει επανειλημμένα ζητήσει απο την ΔΕΥΑΝΧ να φροντίσει για την αντικατάσταση της προβληματικής γεώτρησης στην περιοχή Κουκούλα.
 
 
Η γνώση του προβλήματος και η αγωνία μας, ότι το καλοκαίρι δεν θα έχουμε νερό, δεν εισακούστηκε.
 
 
Η γεώτρηση σταμάτησε να δουλεύει με αποτέλεσμα να είμαστε χωρίς νερό!!!
 
 
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

12

image

image

Newsletter