twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 12:00
Εκτύπωση

Απάντηση Γ. Αγιωργούση στον Β. Μυριαγκό

Κατά αρχήν να ζητήσω συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση ,όμως έχω υποχρέωση να εργάζομαι ολημερίς μιας και δεν απολαμβάνω δύο "μισθούς" όπως ο κος Μυριαγκός, (αυτόν του προέδρου της ΔΕΥΑΝ Χίου και αυτόν της συντάξεως του ως γυμναστή, εξασφαλίζοντας 35000ευρω + ..ετησίως αποφολολογημένα.)

12

Ούτε τα παιδιά μου είναι έμμισθα σε διάφορα νομικά πρόσωπα του Δήμου Χίου, όπως αυτά του κου Μυριαγκού .

 

Έτσι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και αναγκάζομαι να απαντώ μετά την εργασία μου και όχι τις πρωινές ώρες όπως ο μισθοδοτούμενος από τους Δημότες Χίου, κος Μυριαγκός.

 

Παρόλα αυτά είναι αρκετά διασκεδαστικό και απαραίτητο αφού οι θρασείς άνθρωποι εκλαμβάνουν την περιφρόνηση ως δειλία.

 

Θα ξεκινήσω από την συγκλονιστική διαπίστωση ότι για το " έργο της νέας αχρείαστης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων του Καταρράκτη.... οι Δημότες δεν θα πλήρωναν ούτε ένα ευρώ αφού το έργο ήταν ενταγμένο στο ΠΔΕ και πλήρως χρηματοδοτούμενο....

 

Τα ρέστα μου κε Μυριαγκέ όντως είστε πολιτικό "τέρας" μορφώσεως αφού δεν έχετε καταλάβει 30 χρόνια τώρα ότι τα έργα τα πληρώνουμε όλοι και ότι είναι άχρηστο αυτό το διπλοπληρώνουμε ...

 

Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει δωρεάν χρήμα.

 

Δεν έχετε καταλάβει ότι όλες οι χρηματοδοτήσεις (ευρωπαϊκές κ εθνικές) είναι χρήμα των πολιτών, των δημοτών ακόμα και δικό σας .

 

Είναι όντως εύλογη η απορία μιας και ως "καθηγητής της Τ.Α τριάντα χρόνια έχετε συμβάλει τα μέγιστα στη κατάντια του νησιού μας ..και κανονικά θα πρέπει να το κρύβετε...

 

Επίσης να σας διευκρινίσω ότι μεταξύ ισότιμων κ δημοκρατικών ανθρώπων υπάρχουν σχέσεις αλληλοσεβασμού και όχι αρχηγού- υπαρχηγού κάτι που θα εξυπηρετούσε το κο Μυριαγκο αφού συχνά πυκνά αλλάζει αρχηγό και με τη χρήση ενός τέτοιου όρου όπως "αρχηγε μου" θα γλύτωνε λάθη όπως να λέει τον Σταμάτη ,Κώστα και αντιστρόφως .

 

Όσο για το προσφυγικό πράγματι η ομάδα των Χιωτών που πρωτοστατεί ο κος Μυριαγκος, που λέει σε ολα Ναι .....μας μισεί.. μιας και σθεναρά τους χαλάμε τα ενδοτικά σχέδια στο ΧΑΔΑ ,για ΠΡΟΚΕΚΑ ,στο Αιπος ,στις Μπαμπακιες ..και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό...εσείς ;

 

Τέλος να σας ευχαριστήσω γιατί με αυτη την θρασύτατη εμμονή σας να "απαντάτε " οι Χιώτες μπορούν να πληροφορήθουν για σας τι προσφέρατε τα τελευταία 30 χρόνια ως Δάσκαλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ...στον εαυτό σας ,τι στους οικείους σας και τι στη Χίο μας και τους Δημότες της.

 

ΥΓ : πράγματι το μόνο σωστό που γράψατε στην δήλωση σας ήταν ότι αυτή την εποχή έχουμε θέσει προτεραιότητα στον συνδυασμό το πρόσωπο σας.

12

image

image

Newsletter