twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 11:49
Εκτύπωση

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι η Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη προτίθεται να επιχορηγήσει με περίπου 40.000 ευρώ το Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της νεολαίας του ΚΚΕ στη Λέσβο. Η εκδήλωση που είναι κομματική θα διαρκέσει μόλις 4 μέρες και θα επιχορηγηθεί με το προαναφερόμενο ποσό. Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ξεκινάει σε λίγα λεπτά και αναμένεται με ενδιαφέρον αν η πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής υπερψηφιστεί.

12

Ο πρώτος που αντέδρασε στην είδηση είναι ο Ιατρός από τη Λέσβο, Στ. Παυλής που έγραψε σκωπτικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Πως το αντιιμπεριαλιστικό φεστιβάλ της ΚΝΕ θα ενισχυόταν οικονομικά από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δεν το περίμενα. Ο Μουτζούρης σκορπάει δημόσιο χρήμα για να στήσει χρήσιμες πολιτικές γέφυρες. Η ΚΝΕ δεν έχει πρόβλημα με την ακροδεξιά ατζέντα του περιφερειάρχη;"

 

O Π. Μαυροειδής έγραψε:

«Μέσα στον καύσωνα, να και κάτι δροσερό: Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (διοίκηση ΝΔ) ενισχύει με 40.000 ευρώ το Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ, καθώς θεωρεί ότι αυτό εντάσσεται στο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής!

12

12

image

image

Newsletter