twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 10:41
Εκτύπωση

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο με αφορμή τον βιολογικό του Καταρράκτη. Συγκεκριμένα το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ως προ ημερησίας διατάξεως ο πρώην Αντιδήμαρχος, Γ. Κλιαμενάκης. Ο κ. Κλιαμενάκης προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις για μεθόδευση της μεταφοράς του βιολογικού για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων ατόμων, καθώς και για e-mail που έστελνε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ για να κινητοποιήσει την τοπική κοινότητα Καλλιμασιάς απέναντι σ’ αυτή του Καταρράκτη.

12

Ο κ. Κλιαμενάκης δε σταμάτησε στο θέμα του βιολογικού, αλλά κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον Β. Μυριαγκό για διορισμούς συγγενικών του προσώπων, ενώ χαρακτηριστικά δήλωσε: «μόνο τη γυναίκα του δεν έχει διορίσει». Επίσης μίλησε για χουντική και αντιδημοκρατική διοίκηση στη ΔΕΥΑΝΧ, καθώς ενώ έχει καταθέσει αιτήσεις και ζητά έγγραφα που δεν του τα παραδίδουν.

 

Ο κ. Κάρμαντζης παρακολουθούσε εμβρόντητος την τοποθέτηση του κ. Κλιαμενάκη και στο τέλος αποχώρησε προκειμένου να αποφύγει περεταίρω κριτική, αλλά και να δώσει απαντήσεις.

 

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έκλεισε με μια μεγάλη ήττα του Στ. Κάρμαντζη, καθώς ψηφίστηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση και επομένως έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία η πρόταση Κλιαμενάκη για λαϊκή συνέλευση που θα αποφασίσει για το μέλλον του βιολογικού του Καταρράκτη.

12

image

image

Newsletter