twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 19:37
Εκτύπωση

12Το νόμο της σιωπής προσπαθεί να επιβάλλει ο Δήμαρχος Χίου, κάνοντας καταγγελίες σε υπηρεσίες ατόμων που καταφέρονται εναντίον του. Οι κινήσεις αυτές είναι πρωτοφανείς για τα τοπικά δεδομένα και ως πολιτικές πράξεις παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Και πραγματικά απορούμε με τον κ. Κάρμαντζη για το τι προσδοκά κινούμενος με αυτό τον τρόπο, προσπαθώντας δηλαδή, να εκφοβίσει τους πολίτες που καταφέρονται εναντίον του προκειμένου αυτοί να μη μιλάνε; Ένας σύγχρονος πολιτικός θα καλούσε τον πολίτη στο γραφείο του προκειμένου να του εκθέσει τα παράπονά του και έτσι να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις από τον δήμαρχο και να φέρει τον πολίτη με το μέρος του. Με τις καταγγελίες τον κάνει ορκισμένο πολιτικό αντίπαλο. Στο εξωτερικό οι πολιτικοί πληρώνουν συμβούλους για να τους αναφέρουν τις αδυναμίες τους και να τους ασκούν κριτικοί, καθώς έτσι θεωρούν ότι γίνονται καλύτεροι.

 

Συγκεκριμένα τον πρώτο που κατήγγειλε στον διοικητή του ο Στ. Κάρμαντζης είναι ο πυροσβέστης, Γ. Αυγουστίδης. Ο κ. Αυγουστίδης που είναι γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. καταφέρθηκε εναντίον του κ. Κάρμαντζη και του κ. Ξενάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και δια ζώσης σε ιδιωτικές συζητήσεις. Έτσι, ο κ. Κάρμαντζης τον κατήγγειλε στον διοικητή του και ο κ. Αυγουστίδης πλήρωσε χρηματικό πρόστιμο.

 

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον αστυνομικό - γνωστό στέλεχος της ΝΔ, Θ. Γκλώτσο που είναι και κουμπάρος του πρώην βουλευτή και Υπουργού Κ. Μουσουρούλη. Ο κ. Γκλώτσος είχε μια συζήτηση με τον Μαν. Βουρνού στην Απλωταριά και στην οποία καταφέρθηκε κατά του Στ. Κάρμαντζη. Τη συζήτηση αυτή πληροφορήθηκε ο Στ. Κάρμαντζης από κάποιον καλοθελητή... και ακολούθως τον κατήγγειλε στον διοικητή του, ο οποίος τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις πριν κάποιες μέρες και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα έχει και άλλες συνέπειες. Μάλιστα για το θέμα έκανε μια ειρωνική ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο Μαν. Βουρνού.

12

image

image

Newsletter