twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 16:52
Εκτύπωση

Ο πρώην αντιδήμαρχος, Γ. Κλιαμενάκης στρέφει για ακόμη μια φορά τα πυρά του κατά της δημοτικής αρχής με δηλώσεις που παραχώρησε στη ChiosPress. Συγκεκριμένα ο κ. Κλιαμενάκης δήλωσε:

12

«Η δημοτική αρχή φαίνεται ότι προχωρά στο 2021 με παντελής έλλειψη σχεδιασμού και οργάνωσης. Αυτό φαίνεται με τον πιο περίτρανο τρόπο στον φετινό σχεδιασμό για τα αδέσποτα ζώα, καθώς προχωράμε στον Ιούνιο και ακόμη δεν έχει γίνει ανάθεση αναφορικά με τις υπηρεσίες Κτηνιάτρου για να περιθάλπονται τα αδέσποτα ζώα. Επιπρόσθετα δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την αγορά τροφών για τα αδέσποτα ζώα και εδώ και περίπου μισό μήνα δεν υπάρχουν τροφές για να σιτιστούν τα αδέσποτα. Πέρσι, επί των ημερών μου ως αντιδήμαρχος, αυτά είχαν ολοκληρωθεί και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα! Ακόμη μέχρι στιγμής δεν έχει προκηρυχτεί η θέση δημοτικού κτηνιάτρου που εγώ προσωπικά έχω κάνει όλες τις διαδικασίες πριν παραιτηθώ.

 

Το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής φαίνεται ότι στρέφεται στα ρουσφέτια και ειδικότερα στις προσλήψεις συγγενών με αδιαφανείς διαδικασίες, αλλά και στις αναθέσεις σε ημέτερους. Αυτά τα πράγματα είναι ξένα στη δική μου πολιτική λογική και δεν ταιριάζουν στη Νέα Εποχή του Δήμου Χίου, όπου βασικές αρχές πρέπει να είναι η δικαιοσύνη και η ισότητα όλων των πολιτών και κυρίως της νεολαίας στην εργασία και στις αναθέσεις.

 

 Όσον αφορά τα έργα που παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες η Δημοτική Αρχή είναι έργα που σχεδίασε η προηγούμενη δημοτική αρχή και θα πρέπει στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού να το αναφέρουν

12

image

image

Newsletter