twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 15:48
Εκτύπωση

Ο πρώην Αντιδήμαρχος, Γ. Κλιαμενάκης παρά τις προτάσεις που δέχεται για να επιστρέψει στο δημοτικό σχήμα του Στ. Κάρμαντζη έναντι όποιας θέσης επιθυμεί εκείνος έχει περάσει στην αντίπερα όχθη και πλέον κατακεραυνώνει τη δημοτική αρχή, η οποία δίνει συνεχώς λαβές για δικαιολογημένη κριτική.

12

Ο Γ. Κλιαμενάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο στράφηκε κατά της τουριστικής πολιτικής που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή και πρότεινε το απλό: η Δημοτική Αρχή να αντιγράψει καλές πρακτικές άλλων νησιών και να σταματήσει να πληρώνει ανούσιες μελέτες και συμμετοχές σε επίσης ανούσιες τουριστικές εκθέσεις. Μάλιστα, μιλώντας πριν από λίγη ώρα στη ChiosPress χαρακτήρισε τον κ. Βεργίνα ανεπαρκή για τη θέση του, καταλογίζοντάς του μηδαμινό έργο. Επίσης σχολίασε ότι αν εκείνος ήταν Δήμαρχος τον πρώτο που θα απομάκρυνε από τη θέση του θα ήταν ο κ. Βεργίνας, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι είναι ένας λαμπρός δικηγόρος, αλλά ανεπαρκής πολιτικά για τη θέση του.

 

Επίσης ο κ. Κλιαμενάκης καταλογίζει στη δημοτική αρχή Κάρμαντζη έλλειψη σχεδιασμού και οργάνωσης, καθώς μέσα σε λίγο διάστημα έχει κάνει πάρα πολλές τροποποιήσεις. Το στατιστικό αυτό στοιχείο δήλωσε ότι είναι πρωτοφανές και δείχνει ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός, κάτι που αναγκάζει τη δημοτική αρχή να κάνει συνεχείς τροποποιήσεις.

 

Από τα πυρά του κ. Κλιαμενάκη δεν ξέφυγε ούτε ο Αντιδήμαρχος, Σ. Ντομάτας, για τον οποίο σχολίασε στη ChiosPress ότι δεν παράγει καθόλου έργο. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι τόσο οι παραλίες του Βροντάδου είναι σε άθλια κατάσταση όσο και το ζήτημα των αδέσποτων δεν προχωρά όπως θα έπρεπε. Επίσης είπε ότι ο κ. Ντομάτας είναι ανεπαρκής για τη θέση του, υπενθυμίζοντας την αναστάτωση που προκλήθηκε από δηλώσεις του για τον ρουκετοπόλεμο.

 

Τέλος, ο κ. Κλιαμενάκης τάραξε το δημοτικό συμβούλιο όταν δήλωσε χαρακτηριστικά: «καληνύχτα από την Τζούλια Αλεξανδράτου». Μιλώντας στη ChiosPress δήλωσε ότι έκανε αυτή την αναφορά για να δείξει ότι κάποιοι κάνουν μόνο για τέτοιες υποθέσεις ή σωστότερα δεν κάνουν ούτε για αυτό. Πόσο μάλιστα να διοικούν σε θέσεις ευθύνης το νησί… Η αναφορά Κλιαμενάκη οφείλεται σε προ δεκαετίας περιπέτεια πολιτικού προσώπου του νησιού με την τότε πορνοστάρ, Τζούλια Αλεξανδράτου. Συγκεκριμένα πολιτικός της Χίου φαίνεται ότι είχε απωθημένο τη Τζούλια Αλεξανδράτου και επιθυμούσε να συνευρεθεί μαζί της. Έτσι, απευθύνθηκε σε γραφείο μοντέλων και έναντι κάποιων χιλιάδων ευρώ κλείστηκε το ραντεβού σε πολυτελές Ξενοδοχείο της Συμπρωτεύουσας. Η Τζούλια δεν έφτασε ποτέ με αποτέλεσμα ο Χιώτης Πολιτικός να πιαστεί κορόιδο.

 

12

image

image

Newsletter