twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 20:29
Εκτύπωση

Ένα καταιγισμό από φωτογραφίες δέχεται τις τελευταίες μέρες η ChiosPress που εκθέτουν τη Δημοτική Αρχή, η οποία επιδίδεται σε κάθε λογής πολιτικές ενέργειες για να γίνει νέα δομή στο νησί, αλλά δε φροντίζει να εξασφαλίσει τα αυτονόητα για τους Χιώτες και τις Χιώτισσες. Επίσης η Δημοτική Αρχή έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τους διορισμούς με αδιαφανείς διαδικασίες συζύγων και παιδιών των στελεχών της, καθώς και υποψηφίων της.

 Συγκεκριμένα η ChiosPress έλαβε φωτογραφίες από το Νεκροταφείο της Καλλιμασιάς από πολίτη που εκφράζει την οργή του για την κατάσταση. Μάλιστα δήλωσε ότι θα κάνει δυο χρόνια υπομονή, υπονοώντας ότι περιμένει τις επόμενες εκλογές. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του βαθμού της αποτυχίας της Δημοτικής Αρχής και στον τομέα αυτό.

 13

14

 

18

Η ChiosPress επικοινώνησε με τον πρώην Αντιδήμαρχο Ιωνίας, Γ. Κλιαμενάκη, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις άσχημες εικόνες των χωριών της Ιωνίας και ειδικά για τον Ιερό Χώρο του Νεκροτραφείου. Μάλιστα έστρεψε τα βέλη κατά της δημοτικής αρχής, μιλώντας για προκλητική αδιαφορία και για εγκατάλειψη της Ιωνίας. Μάλιστα ανέσυρε την περσινή φωτογραφία από τους καθαρισμούς που είχε επιμεληθεί ο ίδιος στο Νεκροταφείο της Καλλιμασιάς, που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τη φετινή τραγική κατάσταση.



 20

12

image

image

Newsletter