twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 19:05
Εκτύπωση

12

Στείλαμε σήμερα στα αρμόδια τμήματα του δήμου την παρακάτω επιστολή, σε συνέχεια της παρέμβασης του ιατρού κ. Λεωνίδα Μπιλιράκη κατά την συνεδρίαση του ΔΣ στις 31/3 σχετικά με την αποτελεσματική αξιοποίηση των κονδυλίων που λαμβάνει ο δήμος σχετικά με την πανδημία covid19. https://www.facebook.com/…/a.2908141918196…/789514131949685/

 

Προς τον αντιδήμαρχο οικονομικών
Προς το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31/3, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ιατρός Λεωνίδας Μπιλιράκης ζήτησε στοιχεία για τον τρόπο διαχείρισης των έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων λόγω της πανδημίας που λαμβάνει ο Δήμος και έδωσε παραδείγματα για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση τους.

 

Μεταξύ των δράσεων που πρότεινε ήταν η αγορά rapid Tests και η πρόσληψη νοσηλευτών που θα μπορούσαν σε τακτά χρονικά διαστήματα να προβαίνουν σε ελέγχους στοχευμένων ομάδων.


Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα , με δεδομένο ότι θα επισκεφτούν το νησί μας φοιτητές, Χιώτες διαμένοντες ή εργαζόμενοι εκτός νησιού , παρακαλώ να μας γνωρίσετε, αν έχει προγραμματιστεί από τον δήμο μας κάποια ενέργεια αυτής της μορφής .


Για παράδειγμα η λειτουργία ειδικών stands σε λιμάνι και αεροδρόμιο κατά την άφιξη των επιβατών για την διενέργεια rapid tests.

 

Για την παράταξη Χίος Μπροστά

Γιάννης Καραβασίλης

12

image

image

Newsletter