twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 09:19
Εκτύπωση

Στις 26/03/2021 το 5ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε την Έγκριση πίστωσης και απευθείας ανάθεσης για  την κάλυψη των αναγκών της θέσης του προϊστάμενου λειτουργίας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αποβλήτων σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Υπηρεσιών της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.

12

Ειδικότερα το Δ.Σ. τη, σύμφωνα με την εισήγηση, καλείται να:

 

 

Α. Εγκρίνει την πίστωση ύψους 12.150,00€ πλέον ΦΠΑ 17% που αφορά την κάλυψη των αναγκών της θέσης του προϊστάμενου λειτουργίας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αποβλήτων, διάρκειας (9) εννέα μηνών, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Υπηρεσιών της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.

 

Β. Εγκρίνει την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Προϊστάμενος λειτουργίας Διεύθυνσης Διαχείρισης Αποβλήτων της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.» ύψους 12.150,00€ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, διάρκειας εννέα (9 ) μηνών στον Βενέτο Μιχαήλ του Σίμου , με επαγγελματική κατάρτιση στη Διοικητική και Οικονομική Στελέχωση Επιχειρήσεων, βάσει του Κανονισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών, Άρθρο 20.

 

Ο εν λόγω είναι ο γιος του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χίου, Σ. Βενέτου.

 

Επίσης στο ίδιο ΔΣ το θέμα αφορούσε την Έγκριση πίστωσης και απευθείας ανάθεσης  για  την κάλυψη των αναγκών της θέσης της καθαρίστριας  των εγκαταστάσεων  της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.

 

Ειδικότερα το Δ.Σ., σύμφωνα με την εισήγηση, καλείται να:

 

 

Α. Εγκρίνει την πίστωση ύψους 10.000,00€ πλέον ΦΠΑ 17% που αφορά την κάλυψη των αναγκών της θέσης της καθαρίστριας των εγκαταστάσεων  της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε. διάρκειας εννέα (9) μηνών .

 

Β. Εγκρίνει την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας που αφορά την κάλυψη των αναγκών της θέσης της καθαρίστριας των εγκαταστάσεων  της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.  ύψους 10.000,00€ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, διάρκειας εννέα (9) μηνών  στην Μανδρόχαλου Ελένη του Ιωάννη.

 

Η εν λόγω είναι η σύζυγος του Αντιδημάρχου, Γ. Πατεριμού.

 

Τα θέματα είναι νόμιμα, ωστόσο είναι ηθικά με την έννοια της ηθικής στην πολιτική; Στην πολιτική έχει σημασία μόνο το νόμιμο ή και το ηθικό; Πρόκειται για θέματα που αναφέρονται σε απευθείας αναθέσεις και όχι δημόσιες προσκλήσεις  και μάλιστα οι απευθείας αναθέσεις αφορούν συγγενικά πρόσωπα στελεχών της Δημοτικής Αρχής και σ’ αυτό έγκειται η κριτική. Δηλαδή γιατί η εισήγηση δεν προϋποθέτει δημόσια πρόσκληση με συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να καταθέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη τα δικαιολογητικά του;

 

 

Διαβάστε ακόμα: Γ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ: ΠΑΡΤΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΧ – ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

12

image

image

Newsletter