twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 09:09
Εκτύπωση

Νέο χαστούκι δέχτηκε η πολιτική που εφαρμόζει στη ΔΙΑΝΟΧ ο Πρόεδρος, Φ. Γιαννίρης και ο Στ. Κάρμαντζης που έχει επιλέξει και διατηρεί στη θέση του τον κ. Γιαννίρη.

18

Ο πρώτος που είχε μιλήσει για σπατάλη δημοσίου χρήματος ήταν ο Γ. Μπελέγρης, ο οποίος στη συνέχεια σώπασε και πλέον είναι και αντιδήμαρχος. Ο δεύτερος που είχε αντιδράσει σ’ αυτήν την πολιτική ήταν ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ, Γ. Πίττας, ο οποίος αποπέμφθηκε από τη ΔΙΑΝΟΧ για πρόδηλους λόγους. Ο τρίτος που έρχεται και μιλάει για σπατάλη δημοσίου χρήματος είναι ο Θ. Σαραντάκης, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προέρχεται από την αντιπολίτευση, αλλά ήταν υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Στ. Κάρμαντζη, καταγράφοντας μάλιστα και πάρα πολύ υψηλή σταυροδοσία.

 

Ο κ. Σαραντάκης στην επιστολή παραίτησής του καταγγέλλει αλόγιστη σπατάλη χρημάτων, αλλά και ότι δεν έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, κάτι πολύ σοβαρό στη λειτουργία μιας εταιρείας ή ενός ΝΠ. Επίσης καταγγέλλει τις διαδικασίες με τις οποίες λαμβάνονται οι αποφάσεις στη ΔΙΑΝΟΧ, όπως είχε καταγγείλει και ο Γ. Πίττας.

 

Αναλυτικά η επιστολή παραίτηση του κ. Σαραντάκη:


Στο ίδιο έργο θεατές! Παραπάνω από ένα χρόνο, με την πρόφαση της πανδημίας, έχουμε πάψει να λειτουργούμε ως Δ.Σ..


 Η μόνη συμβολή μας στην διοίκηση της εταιρείας είναι να απαντάμε με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα θέματα των προσκλήσεων (βλέπετε δεν υπάρχει διάλογος με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ακούμε τις απόψεις (ερωτήσεις και πιθανόν αντιρρήσεις) των συναδέλφων μας.


Ακόμα χειρότερα; Όταν προτείνουμε προφορικώς και ακόμα χειρότερα εγγράφως κάτι για το καλό της εταιρείας, του τόπου μας και του περιβάλλοντος, με προσωπική ευθύνη ο πρόεδρος, δεν δέχεται να συζητήσει καν την εν λόγω πρόταση...


Εγώ προσωπικά κατέβηκα ως υποψήφιος στις εκλογές για να βοηθήσω τον τόπο μας από οποίο πόστο χρειαστεί... το ίδιο επιθυμώ να κάνω και ως μέλος του Δ.Σ της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ Α.Ε. Αλλά οι προαναφερθείσες συνθήκες δεν με αφήνουν...


Ως τώρα ήμουν αρνητικός στην αλόγιστη σπατάλη χρημάτων σε διαφορά πόστα (όχημα, οδηγός, καθαρίστριες Κ.τ.Λ) αλλά και σε αλλά που ήμουν υπέρ για την ανάπτυξη της εταιρείας (γραμματειακή υποστήριξη κτλ) δεν έχουμε δει τον ουσιαστικό λόγο που έπρεπε να γίνουν οι εν λόγω προσλήψεις...


Ζήτησα οικονομικό και διοικητικό απολογισμό στο πέρας του πρώτου έτους και δεν έγινε... δεν γνωρίζω το πραγματικό μέγεθος της εταιρίας και ακόμα χειρότερα το προς τα που βαδίζει!


Σεβόμενος λοιπόν τον εαυτό μου καθώς και όλους εκείνους που με στήριξαν με την ψήφο τους, σας δηλώνω την παραίτηση μου!


Στόχος μου ήταν να βοηθήσω εμπράκτως και όχι να είμαι δεκανίκι...

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΧ - ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

 

12

image

image

Newsletter