twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 12:46
Εκτύπωση

Σχεδιασμός προχειροδουλειά από τη Δημοτική Αρχή είδε το φως της δημοσιότητας και τα φιλικά σ’ αυτήν ΜΜΕ έσπευσαν να τον διαφημίσουν και να δείξουν ότι κάτι γίνεται, αλλά στην ουσία δε γίνεται τίποτα. Πολλά από αυτά που έχουν προταθεί δεν ανήκουν ούτε καν στην ευθύνη του Δήμου. Στην ουσία ο περίφημος σχεδιασμός είναι μια έκθεση ιδεών.

12

Με αφορμή τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχή Κάρμαντζης ο Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της «Συμπαράταξης Πολιτών», Γ. Σπιλάνης έγραψε:

«Η Δημοτική Αρχή ετοίμασε ένα σχέδιο στο πλαίσιο της υποχρέωσης της για επιχειρησιακό Σχέδιο. Από μια γρήγορη ανάγνωση των αξόνων δράσης διαπιστώνει κανείς ότι αναφέρεται σε όλους τους τομείς. Με μια πιο προσεκτική ματιά βλέπει κάποιος ότι πολλά από τα προτεινόμενα δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου, αλλά της Περιφέρειας και του Κράτους. Τελικά ποιός αποφασίζει για ποιόν; Τι ρόλο έχει η ΠΕ Χίου; Σχεδιάζουμε για να σχεδιάζουμε; Αυτή είναι η πρόταση των εμπειρογνωμόνων, της υπηρεσίας; Υπήρξε διαβούλευση με τους άλλους φορείς και τη κοινωνία; Πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν ΤΩΡΑ αν θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα. Αλλιώς θα μείνουν οι ανακοινώσεις ως μία άλλη απόδειξη της ανικανότητας μας να συζητήσουμε. ΥΓ. Να θυμίσω ότι δεν είδα κάποια πρόταση από τον Δ.Χίου στη διαβούλευση που πραγματοποίησε η Διαχειριστική Αρχή για το νέο ΕΣΠΑ.»

 

12

image

image

Newsletter