twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 18:44
Εκτύπωση

Ο πρώην Αντίδημαρχος, Χ. Μπουρνιάς στο δημοτικό συμβούλιο πραγματοποίησε τρεις καταγγελτικές ερωτήσεις με τις οποίες εκθέτει σύσσωμη τη δημοτική αρχή της οποίας ήταν πρώην επιφανές στέλεχος, αλλά παραιτήθηκε αντιδρώντας στην πολιτική της.

12

Ο κ. Μπουρνιάς στις ερωτήσεις που έκανε, ουσιαστικά είναι καταγγελίες, άσκησε κριτική τόσο στον κ. Μπελέγρη καθώς κάνει συνεχείς μετακινήσεις χρημάτων στους κωδικούς. Ειδικότερα ο κ. Μπουρνιάς μίλησε για ευκαιριακή διάθεση χρημάτων χωρίς προγραμματισμό, ενώ ακόμη μίλησε για κατασπατάληση 527.000 ευρώ.

 

Ο κ. Μπουρνιάς ακόμη άσκησε σφοδρή κριτική στον κ. Ζωάνο, καθώς η λιμενική επιτροπή έλαβε απόφαση για π χαμηλότερο αντίτιμο στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη νότια πλευρά του λιμανιού, εκεί όπου βρίσκεται η επιχείρηση του κ. Ζωάνου. Συγκεκριμένα ο κ. Μπουρνιάς μίλησε για σύγκρουση συμφερόντων και για νόμιμο και ηθικό.

 

Τέλος ο κ. Μπουρνιάς άσκησε κριτική και στον κ. Καλογεράκη που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει στο δημοτικό συμβούλιο αναλυτική κατάσταση δράσεων με κοστολόγησή τους για τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση που έγιναν στη Χίο.

12

image

image

Newsletter