twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 12:16
Εκτύπωση

Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη συνεχίζει την αδιέξοδη πολιτικής της, γράφοντας στα παλιά υποδήματά της τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διαφάνεια. Οι διαδιακασίες αυτές μπορεί να είναι νόμινες αλλά στερούνται κάθε ηθικής της πολιτικής.

12

Συγκεκριμένα στο Λιμενικό Ταμείο με απόφαση Προέδρου προσελήφθη ένα άτομο με αντικείμενο εργασίας «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ Δ.Λ.Τ. ΧΙΟΥ». Σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο Κ. Ζωάνο εκείνος δήλωσε ότι η πρόσληψη έγινε με απευθείας ανάθεση και χωρίς να έχει βγει δημόσια πρόσκληση! Στα επίμονα ερωτήματά μας αν αυτό το θεωρεί αξιοκρατικό, αλλά και για τα προσόντα του προσληφθέντα, δηλαδή αν έχει σπουδάσει ιστορία ή βιβλιοθηκονομία - αρχειονομία, καθώς πρόκειται για εξειδικευμένη υπηρεσία δεν απάντησε.

 

Σε επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Α. Γεωργούλη δήλωσε ότι δεν γνωρίσει κάτι, καθώς το θέμα της πρόσληψης του συγκεκριμένου ατόμου δεν έχει περάσει από διοικητικό συμβούλιο και έγινε με ανάθεση του Προέδρου. Παράλληλα ο κ. Γεωργούλης δήλωσε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από τον κ. Ζωάνο στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.

 

Η παραπάνω πρόσληψη δεν είναι η μόνη που έχει γίνει χωρίς να έχει βγει πρόσκληση, καθώς έχει γίνει και πάλι απευθείας ανάθεση στον αδερφό υποψήφιου του Κάρμαντζη για να κάνει αρχειοθέτηση στο Λιμενικό Ταμείο και μια δεύτερη για την διαχείριση των αποφάσεων των διοικητικών συμβουλίων.

 

Παραθέτουμε τις επίσημες αποφάσεις που έχουν δημοσιευτεί και κάλουμε και τον ίδιο τον Δήμαρχο να πάρει θέση, ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής.

12

13

14

12

image

image

Newsletter