twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 15:02
Εκτύπωση

12

Ο Γ. Παπαδόπουλος πριν από λίγα λεπτά απέστειλε την παρακάτω δήλωση στη ChiosPress. H δήλωση έγινε με αφορμή ρεπορτάζ της ChiosPress, το οποίο η παρακάτω δήλωση επιβεβαιώνει πλήρως. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ ανέφερε τη δυσάρεσκεια του κ. Παπαδόπουλου απέναντι στον κ. Μουτζούρη.

 

Στο ρεπορτάζ σημειώνουμε: "...καθώς εμφανίζεται να είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με την πολιτική συμπεριφορά του Περιφερειάρχη προς το πρόσωπό του". Αυτό επιβεβαιώνει παρακάτω και ο κ. Παπαδόπουλος,  καθως δηλώνει όντως δυσαρεστημένος, αλλά αναφέρει ότι δεν έχει ανακαλέσει τη στήριξή του στον κ. Μουτζούρη. Αυτό μένει να φανεί στο μέλλον και κυρίως στις επόμενες εκλογές, αφού ο κ. Παπαδόπουλος κλείνει τη δήλωσή του με το υπαινιχτικό: "Οι πάντες γνωρίζουν ότι, ευτυχώς ή δυστυχώς (ευτυχώς κατ΄ εμέ), ότι έχω να πω το λέω ευθαρσώς και επωνύμως, την κατάλληλη στιγμή!"

 

Αναλυτικά η δήλωση:

Σε σημερινό δημοσίευμά σας, αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και στις πολιτικές σχέσεις που έχω με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη, υποψήφιος του οποίου ήμουν στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν εκλέχθηκα (παρά το γεγονός ότι, με τίμησαν περί τους 1500 συμπολίτες μας δια της ψήφου των) λόγω του εγκάθετου συστήματος της ΄΄Τσίπρειας΄΄ απλής αναλογικής, ευρισκόμενος σήμερα στη θέση του Α΄ επιλαχόντος.

Η αλήθεια είναι ότι, έχω δυσαρεστηθεί πολύ, εξαιτίας του γεγονότος ότι ουδόλως έχω αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα (σε οποιοδήποτε θέση-υπηρεσία, ακόμη και άμισθη) προκειμένου να μπορώ να έρχομαι σε επαφή με τους συμπολίτες μας, να τους εξυπηρετώ και να υλοποιήσω μια σειρά δράσεων που ονειρευόμουν προεκλογικά, κυρίως στον τομέα της πρόνοιας.

Μάλιστα, με έχει ξενίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι, δυο φορές εξαγγέλθηκε επισήμως (Ιανουάριος 2020 και Σεπτέμβριος 2020) η αξιοποίησή μου, σε συγκεκριμένες θέσεις, που όμως ποτέ δεν προχώρησε κι έτσι εξετέθην διότι ανακοινώθηκε κάτι που ουδέποτε έγινε.

Η αλήθεια είναι ότι, καθημερινά επικοινωνούν μαζί μου συμπολίτες μας, οι οποίοι με ρωτούν τι συμβαίνει, ζητούν την άποψή μου και επίσης μου ζητούν βοήθεια, την οποία όμως (τουλάχιστον θεσμικά) δεν μπορώ να δώσω όπως θα ήθελα.

Όμως, οι σχέσεις μου με τον Περιφερειάρχη, ούτε έχουν διαρραγεί, ούτε έχει επέλθει κάποια παρεξήγηση. Απεναντίας, ΣΤΗΡΙΖΩ τον Περιφερειάρχη για τις μέχρι σήμερα κινήσεις και δράσεις του και ιδιαίτερα τη σταθερή και πατριωτική του στάση γύρω από το μεταναστευτικό.

Βέβαια, όπως έχω και κατ΄ ιδίαν πει στον Περιφερειάρχη, για να υπάρξουν σύμμαχοι την επόμενη φορά, θα πρέπει σύντομα (και όχι πέραν της συμπλήρωσης του ημίσεως χρόνου της τρέχουσας περιφερειακής θητείας) να ξεχωρίσει ΄΄η ήρα απ΄ το στάρι΄΄ και να τελειώνει μια για πάντα με ποιους σκοπεύει και πως να πορευτεί την επόμενη φορά. Διότι, ενώ καλώς συνέπραξε με τον συνδυασμό του κ. Χριστόφα, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα πράξει με εκείνους που συμπορεύτηκαν μαζί του υπό την ιδία στέγη (συνδυασμό), αλλά κατόπιν έκαναν τα δικά τους... !!! Εάν αυτό δεν ξεκαθαρίσει σύντομα, τότε σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα, που θα είναι αδύνατο να λυθεί στο τέλος !

Επίσης, είπα και άλλοτε ότι, η μέριμνα για τη Χίο δεν εμφαίνεται μόνο από τη διάθεση ορισμένων υπογραφών στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη ή τον ορισμό Χιωτών Συμβούλων ως Αντιπεριφερειαρχών (αυτό ούτως ή άλλως θα γινόταν διότι το επιβάλλει η απλή αναλογική- εξάλλου δεν έγινε ιδιαίτερη χάρη σε κανέναν Σύμβουλο του συνδυασμού-όλοι έγιναν Αντιπεριφερειάρχες...!!!), αλλά εμφαίνεται από το εάν ενεργοποιήθηκαν δράσεις πάγιου χαρακτήρα στο νησί μας (π.χ. η Δ/νση κάποιας Υπηρεσίας της Περιφέρειας να είναι στη Χίο, η έδρα του Συμπαραστάτη του Πολίτη, η έδρα της Εταιρίας της Περιφέρειας η οποία είναι στη Μυτιλήνη και η Χίος εξακολουθεί να αδικείται στο συγκεκριμένο πεδίο, κλπ). Επίσης, ακόμη κι απ΄ το εάν και πώς αξιοποιήθηκαν τα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη εκ Χίου.

Από εκεί και πέρα, εγώ αναμένω και είμαι πάντοτε στη διάθεση όλων !

Παρακαλώ, όμως, να μην ενσπείρονται φήμες περί μη στήριξής μου στον Περιφερειάρχη !

 

12

image

image

Newsletter