twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 16:30
Εκτύπωση

12

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Χίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με κατάπληξη διαβάσαμε χθες το μεσημέρι στην ηλεκτρονική εφημερίδα indanews ( https://indanews.gr/2021/03/26/40433/ ) ότι 4 υπάλληλοι που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό Covid19.

Επειδή υπάρχει έντονη και εύλογη αναστάτωση στο χώρο των εργαζομένων του Δήμου Χίου (ιδιαίτερα στην υπηρεσία καθαριότητας) και δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη σχετική ενημέρωση, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εάν ευσταθούν ή όχι τα αναγραφόμενα στον τύπο. Εάν αληθεύουν οι ως άνω πληροφορίες, παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί από την πλευρά σας.

 

Ακολούθως ο Δήμος Χίου διάψευσε:

 «Προς άρση των εντυπώσεων, της παραπληροφόρησης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων ενημερώνουμε τους πολίτες της Χίου ότι δεν υφίστανται περιστατικά μολύνσεων με κορονοϊό στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου. Οι εργαζόμενοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με απόλυτη υπευθυνότητα και τηρώντας πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη μετάδοση πληροφοριών που σχετίζονται με την υγειονομική κρίση, καθότι δημιουργούνται αδίκως εντυπώσεις και ταραχή στην τοπική μας κοινωνία. Ως εκ τούτου συνιστούμε σε όσους προβαίνουν σε ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που μεταφέρουν, προτάσσοντας του εντυπωσιοθηρισμού τη λογική και την υπευθυνότητα.»

12

image

image

Newsletter