twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 11:55
Εκτύπωση

12Σύμφωνα με πλήρως εξακριβωμένες πληροφορίες της ChiosPress o K. Moυτζούρης σχεδιάζει την διαγραφή του Α. Χατζηκομνηνού από τον Συνδυασμό, του οποίο αποτέλεσε κολόνα στη Λέσβο και βασικός πυρήνας. Από ό,τι φαίνεται ο λόγος του Α. Χατζηκομνηνού ενοχλεί τον Περιφερειάρχη και έτσι από χθες ζητείται από τους Συμβούλους να υπογράψουν τη διαγραφή του Α. Χατζηκομνηνού, κάτι που κάποιοι προς στιγμή έχουν αρνηθεί, αλλά τους ασκούνται ισχυρές πιέσεις και μένει να φανεί τι θα γίνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Τα σύννεφα στη πολιτική σχέση Α. Χατζηκομνηνού είχαν αρχίσει να πυκνώνουν από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν ξεκίνησε η συνεργασία του Κ. Μουτζούρη με τον Π. Χριστόφα και το ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Χατζηκομνηνός πλέον διατυπώνει απόψεις στο περιφερειακό συμβούλιο που είναι μεν θεσμικές, αλλά έρχονται σε αντίθεση με την ακολουθούμενη πολιτική των Μουτζούρη και Χριστόφα που βασίζεται σε εκπτώσεις και σε αλισβερίσι θέσεων.   Μάλιστα το ίδιο το ΚΙΝΑΛ έχει καταγγείλει τη συνεργασία αυτή, ενώ ο Α. Χατζηκομνηνός αποκάλυψε σε πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο το αλισβερίσι και τι ζητούσε ο Στ. Καμπούρης για να συνεργαστεί.

Ο κ. Χατζηκομνηνός πριν από λίγα λεπτά παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στη ChiosPress: «Έχω πορεία 30 ετών στα κοινά και είτε ήμουν υποψήφιος Βουλευτής είτε δήμαρχος είτε διοικητής του νοσοκομείου Λέσβου ακολουθούσα πάντα τις ίδιες αρχές και αυτό κάνω και τώρα, καθώς πάντα θέλω να είμαι ωφέλιμος για τον τόπο και όχι αρεστός σε μικρές μειοψηφίες. Δεν έχω ενημερωθεί για την διαγραφή μου και περιμένω να δω τις εξελίξεις. Ωστόσο οφείλω να πω ότι δεν είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, αλλά ένας συνδυασμός και οι διαδικασίες είναι διαφορετικές. Προσωπικά εκλέχτηκα Περιφερειακός Σύμβουλος με τη στήριξη 3.000 ανθρώπων και θα συνεχίσω να τους εκπροσωπώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο πάντα με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον».

 

12

image

image

Newsletter