twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 21:21
Εκτύπωση

Ο άλλοτε στενότατος συνεργάτης του Κ. Μουτζούρη Α. Χατζηκομνηνός με δημόσια ανάρτησή του καταγγέλλει τον Περιφερειάρχη ως λαϊκιστή .

Αναλυτικά η δήλωση Χατζηκομνηνού:

12

Σχολιάζοντας μια φωτογραφία από το πρόσφατο παρελθόν…..



Από την μια, το ιερό σύμβολο του έθνους μας «αυτό το ιερό πανί το γαλανό και τ’ άσπρο που ύφανε η δόξα και κέντησε η παλικαριά» όπως γράφει ο ποιητής. Διπλό σύμβολο η σημαία μας, που πάνω της ενσαρκώνονται Ελληνισμός και Χριστιανισμός, Πατρίδα και θρησκεία, άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους μέχρι σήμερα, και που σε όλους τους αγώνες των Ελλήνων, ενέπνευσαν και δημιούργησαν τα μεγάλα έπη.


Από την άλλη ……. Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών μας.


Αλήθεια, υπάρχει Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του, και που δεν θέλει αποσυμφόρηση?


Με ποιο τρόπο όμως?? Κλείνοντας τα μάτια σε ένα πρόβλημα που υπάρχει και που σίγουρα κανείς δεν ξέρει πως πρόκειται να εξελιχθεί? Μη προτείνοντας κάποια λύση, αλλά μεταφέροντας τους λάθρα εισερχόμενους και διαμένοντες προσωρινά στο ΚΥΤ Μαυροβουνίου, από το ταλαίπωρο πραγματικά νησί μας, στα ΚΥΤ της ηπειρωτικής χώρας και απλά μετατοπίζοντας το πρόβλημα στην υπόλοιπη Ελλάδα?


Πόσο πιο λαϊκιστής, μπορεί να είναι κάποιος που «κυματίζει» πάνω από το κεφάλι του το σύμβολο του Έθνους μας και συγχρόνως εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, στέλνει τελεσίγραφα (προς τέρψιν όσων βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος) και «αντιμετωπίζει» το πρόβλημα με μόνη λύση την αντίστροφη μέτρηση ημερών για την ολική αποσυμφόρηση προς την υπόλοιπη Ελλάδα?


Απορίες για σκέψη

 

 

12

image

image

Newsletter