twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 20:17
Εκτύπωση

Λάβρος κατά του Κ. Μουτζούρη ήταν πριν λίγη ώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο άλλοτε στενότατος συνεργάτης του, Α. Χατζηκομνηνός. Ο περιφερειακός πλέον Σύμβουλος που έχει εκλεγεί με τον Συνδυασμό του Μουτζούρη καταφέρθηκε εναντίον του, αφήνοντας και σοβαρά υπονοούμενα τόσο για τον Π. Χριστόφα όσο και για τον Κ. Μουτζούρη.

12

Ο λόγος για οδικό έργο στη Λέσβο που είναι προβληματικό και όπως είπε ο κ. Χατζηκομνηνός το κατασκεύασε εταιρεία στην οποία έχει εργαστεί ο Π. Χριστόφας. Μάλιστα ο κ. Χατζηκομνηνός άφησε υπονοούμενα και κατά του κ. Μουτζούρη αναφορικά με τις ελεγκτικές διαδικασίες που δεν έχουν ενεργοποιηθεί μέχρι στιγμής για να διαπιστωθεί τι έγινε και το έργο είναι προβληματικό και πιθανόν να αποδοθούν και ευθύνες στην εν λόγω κατασκευαστική εταιρεία. Ουσιαστικά από το πνεύμα της ερώτησης του κ. Χατζηκομνηνού φαίνεται ότι διατυπώνεται η μομφή ότι ο Κ. Μουτζούρης κάνει τα στραβά μάτια.

Από εκεί και πέρα ο κ. Χατζηκομνηνός ήταν ιδιαίτερα επικριτικός και στο ζήτημα των προσλήψεων στην Περιφέρεια, κάνοντας επίσης σοβαρές μομφές.

12

image

image

Newsletter