twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 20:18
Εκτύπωση

Ο πρώην δήμαρχος Λέσβου και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, αλλά και πρώην πλέον στενός συνεργάτης του Κ. Μουτζούρη, Α. Χατζηκομνηνός με μια δήλωσή του ταράζει τα νερά, καθώς δηλώνει παρών "σε νέους αγώνες". Η φράση του αυτή μεταφράζεται, όπως γράφει και το έγκυρο “stonisi.gr” ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης το 2023, απέναντι προφανώς στον συνδυασμό με τον οποίο εξελέγη τώρα.

12

Ο Α. Χατζηκομνηνός έχει διαφωνήσει με τον Κ. Μουτζούρη τόσο στο ζήτημα της συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ - Χριστόφα, όσο και σε μια σειρά ακόμη θεμάτων. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μαχαιρά στην καρδιά για τον Κ. Μουτζούρη.

Αναλυτικά η δήλωση του Α. Χατζηκομνηνού:

Πέρασαν έξι μήνες από την συνειδητή επιλογή μου να αποχωρήσω από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, ασυμβίβαστος και αταλάντευτα πιστός σε αρχές, αξίες και θέσεις, συμπληρώνοντας μια 35ετή πορεία στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας. Προτίμησα πάντα τον δύσκολο δρόμο, να είμαι χρήσιμος και ωφέλιμος για τον τόπο μου και την πλειοψηφία των συμπολιτών μου και όχι αρεστός σε κάποιες μειοψηφίες.

 

Αυτούς τους έξι μήνες συνειδητά επέλεξα την σιωπή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όχι όμως και την αποχή από τις υποχρεώσεις μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος, συμμετέχοντας ενεργά και δηλώνοντας παρών στην προάσπιση των πραγματικών συμφερόντων των συμπολιτών μου και όσων με την ψήφο τους με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω από την θέση του Περιφερειακού Σύμβουλου, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

 

Επειδή αυτή την σιωπή μου κάποιοι την παρερμήνευσαν όπως τους βόλευε και κάποιοι άλλοι την εξέλαβαν ως αδυναμία, θέλω να τους καθησυχάσω..

 

Σύντομα θα τα πούμε εφ’ όλης της ύλης.

 

Προς το παρόν θα τα λέμε μέσω της ιστοσελίδας μου για ό,τι σημαντικό απασχολεί την κοινωνία μας.

 

Και αν ο Θεός μας έχει γερούς, θα βρεθούμε ξανά σε νέους αγώνες.

 

Υπηρετώντας πάντα με συνέπεια, το πραγματικό συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας.

 

12

image

image

Newsletter