twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 20:00
Εκτύπωση

12

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διασπορά του Κορωνοϊού και η ένταξη της Χίου σε επίπεδο πολύ υψηλού κινδύνου (βαθύ κόκκινο) υποχρεώνει τις Οινούσσες να λάβουμε περαιτέρω μέριμνα για την προστασία του τοπικού πληθυσμού, όπως δηλώνει ο Δήμαρχος του νησιού, Γ. Δανιήλ.

 

Σε συνεννόηση με το Π.Π. Ιατρείο Οινουσσών και τη Λιμενική και Αστυνομική Αρχή θα πραγματοποιούνται εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού (rapid tests) σε τακτικό πρόγραμμα, αλλά και στοχευμένα.

 

Συγκεκριμένα, θα διενεργείται rapid test κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 9.00 έως 10.00 π.μ. και εκτάκτως μετά από συνεννόηση με τις Αρχές και τον Δήμο.

 

Απευθύνεται ισχυρή σύσταση σε όσους έρχονται στο νησί από τη Χίο (εργαζόμενοι, νέοι επισκέπτες κλπ) να υποβάλλονται σε rapid test. Εξαιρούνται οι εμβολιασθέντες. Επίσης όσοι έχουν οποιαδήποτε ύποπτα συμπτώματα να επικοινωνούν αμέσως με το Ιατρείο.

 

Τέλος ο Δήμαρχος Οινουσσών σημειώνει: «παρακαλείσθε να περιορίσετε τη μετάβαση στη Χίο για τους άκρως απαραίτητους λόγους μετακίνησης (ιατρός) και να χρησιμοποιείτε εναλλακτικούς τρόπους (παραγγελίες τηλεφωνικές ή ιντερνετ) για την τροφοδοσία σας.

 

Ο Δήμος είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας με τη Διοίκηση.»

12

image

image

Newsletter