twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 22:29
Εκτύπωση

12

Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη ανακοίνωσε πρόσκληση προσλήψεων στον Δήμο Χίου την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, ωστόσο αυτή έληγε μία μέρα μετά (24 Φεβρουαρίου), ενώ τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 25 Φεβρουαρίου.

 

Ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί τυχεροί που είναι κοντά στη δημοτική αρχή που όχι μόνο πρόλαβαν και ενημερώθηκαν, αλλά και πρόλαβαν να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά και να τα καταθέσουν και έτσι να προσληφθούν.

 

Έτσι, μεταξύ των ονομάτων που προσελήφθησαν βλέπουμε μερικούς από τους πιο φανατικούς υποστηριχτές της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη, αλλά και άτομα της δημοτικής αρχής, συμπεριλαμβανομένου και συγγενείς τους.

Ενδεικτικά βλέπουμε να έχει προσληφθεί και πάλι ο Λ. Νεαμονίτης, όπως και η Εμ. Καλβίνου, μέλος της Τοπικής Κοινότητας Χαλκειού, που εξαπέλυε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βέλη προς τη ChiosPress που ασκούσε κριτική στη Δημοτική Αρχή για το ζήτημα της δομής στις Μπαμπακιές. Ακόμη μεταξύ των προσληφθέντων είναι η αδερφή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού Κάρμαντζη, Στρ. Φεργαδιώτη. Επίσης προσελήφθη και πάλι η μητέρα του υποψήφιου του Συνδυασμού, Λ. Μπουμπούλη, Καλλιοπή, η οποία είναι στενή συνεργάτης του Κάρμαντζη εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμη προσελήφθη η υποψήφια του Συνδυασμού Κάρμαντζη, Κ. Ζαννίκου.

Όλοι\ες αυτοί\ες έχουν προσληφθεί στην Καθαριότητα μένει όμως να τους δούμε να δουλεύουν και να παρέχουν υπηρεσίες καθαριότητας. Η ChiosPress από τη Δευτέρα θα τους αναζητά, ώστε να δούμε τελικά που έχει τοποθετηθεί καθένας και καθεμία από αυτούς.

Αναλυτικά όλοι η λίστα με τους προσληφθέντες ΕΔΩ

 

12

image

image

Newsletter