twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 19:05
Εκτύπωση

12

Πρωτοφανής κατακραυγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει φέρει η αποκάλυψη ότι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη εξέδωσε πρόσκληση για προσλήψεις στον Δήμο Χίου στις 23 Φεβρουαρίου και η λήξη υποβολής δικαιολογητικών έληγε την επόμενη μέρα (24 Φεβρουαρίου), ενώ ο οριστικός πίνακας με τους προσληφθέντες βγήκε σήμερα, δηλαδή στις 25 Φεβρουαρίου. Προφανώς για ένα άτομο που δεν έχει ενημερωθεί νωρίτερα… είναι αδύνατο να προλάβει να δει-διαβάσει την πρόσκληση και εν συνεχεία να συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά εν μέσω της δυσκινησίας της Πανδημίας. Επιπρόσθετα πότε πρόλαβαν να ελέγξουν τα δικαιολογητικά και να βγάλουν μέσα σε μια μέρα μόνο τα αποτελέσματα;

12

13

Τα ερωτήματα είναι πολλά και άπτονται τις αξιοκρατίας και της ηθικής στην πολιτική, καθώς στην πολιτική δεν έχει σημασία μόνο το νόμιμο (στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα νομιμότητας), αλλά πάνω από όλα το ηθικό.

Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη με τις τακτικές αυτές προσβάλλει βάναυσα την απόφαση για τη διαφάνεια στον Δήμο Χίου που είχε ψηφίσει πριν λίγους μήνες το δημοτικό συμβούλιο.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΔΩ

 

 

12

image

image

Newsletter