twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 19:51
Εκτύπωση

Ο Κ. Τριαντάφυλλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απέδωσε συγκεκριμένη μομφή στον Στ. Κάρμαντζη με αφορμή την πρόθεση Κάρμαντζη τα λεφτά για την αγορά υγιεινομικού υλικού για τον Covid να τα κάνει προσλήψεις στην τεχνική υπηρεσία του δήμου.

12

Ο Κ. Τριαντάφυλλος δήλωσε με επίσημη ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ότι «ο δήμαρχος αποφάσισε να κάνει προσλήψεις στην Τεχνική Υπηρεσία με διάφορα προσχήματα δαπανώντας 68.000€ προφανώς για να εξυπηρετήσει ανάγκες  πελατειακού χαρακτήρα!»

 

Ο Στ. Κάρμαντζης εξέδωσε απάντηση αλλά στην ουσία δεν απαντά στη συγκεκριμένη κριτική που άσκησε ο Κ. Τριαντάφυλλος. Προφανώς ο Δήμαρχος βρίσκεται σε πλήρη πανικό και έτσι εξέδωσε μια πρόχειρη ανακοίνωση που δεν μπορεί να μας πείσει.

 

Αναλυτικά η απάντηση Τριαντάφυλλου:

Δυστυχώς, για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται η ρητορική της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας εκ μέρους του κ. Τριαντάφυλλου και της «Συμμαχίας Αξιών».

Είναι φανερό ότι εξαιτίας του πανικού που τους διακατέχει ο κανόνας και η στρατηγική τους είναι το μποϊκοτάζ και ο εκμηδενισμός κάθε θετικής προσπάθειας και πρωτοβουλίας του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, εκπεφρασμένα με τη γνωστή ελιτίστικη και καθεστηκυία συμπεριφορά.

Μάλιστα, ακόμα και η ιδιότητα νοσοκομειακού ιατρού –μέλους της παράταξης- επιστρατεύθηκε ως δήθεν πειστήριο, αποκρύπτοντας βέβαια ότι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή έχουν μέχρι στιγμής διαθέσει εθελοντικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο μας και δυναμικά συνεχίζουμε.

Ο λαός της Χίου έχει και γνώση και κρίση, ενώ ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συνεχίζουν απτόητα και αποφασιστικά το δημιουργικό έργο της αναβάθμισης του νησιού και της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων μας.

Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα στα οποία μπορεί να απευθυνθεί όποιος καλόπιστος ή κακόπιστος διατηρεί αμφιβολίες.

 

 

12

image

image

Newsletter