twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 15:39
Εκτύπωση

12

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Π. Μπουρνιάς με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητά την Ακύρωση της εισήγησης 4ου θέματος της προγραμματισμένης συνεδρίασης λόγω μη εκπλήρωσης νόμιμης διαδικασίας 3 ημερών βάσει ΦΕΚ β 2938/20 άρθρο 11 παράγραφος 2.

 

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μπουρνιά:

Σύμφωνα με το άρθρο 11, παράγραφος 2 του ΦΕΚ 2938/2020 «Θέματα προς συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας της περιφέρειας, η οποία πρέπει να περιέχει πρόταση επί του θέματος. Η εισήγηση μαζί με το φάκελο με τα συνοδευτικά αυτής έγγραφα πρέπει να βρίσκονται στη γραμματεία του περιφερειακού συμβουλίου τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου προκειμένου να καθίσταται δυνατή η ενημέρωση των συμβούλων […]».

Με δεδομένο το συγκεκριμένο άρθρο, παρακαλώ να μου αιτιολογήσετε το λόγο της καθυστέρησης της εισήγησης για το θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά το Τεχνικό Προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Θεωρώ ότι ένα τόσο σημαντικό θέμα απαιτεί χρόνο για να το μελετήσουμε και γι’ αυτό το λόγο ζητώ την ακύρωση του από τη σημερινή συνεδρίαση και να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

12

image

image

Newsletter