twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 11:48
Εκτύπωση

Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη δέχεται πυρά για τη συνάντηση με τον Ν. Μηταράκη και η συζήτηση έχει πάει στο αν γνώριζαν ή δεν γνώριζαν τα σχέδια για το Θόλος. Ο Στ. Κάρμαντζης βροντοφώναζε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν γνώριζε και μάλιστα άρχισε να απειλεί με μηνύσεις τα ΜΜΕ, προκειμένου να τα τρομοκρατήσει σε μια προσπάθεια να περιορίσει την πολιτική κριτική που του ασκείται. Ακόμη ζήτησε από τον Κ. Τριαντάφυλλο σε έντονο ύφος να ανακαλέσει τη δήλωση ότι γνώριζε και σιγοντάρισε τον Ν. Μηταράκη. Ο Τριαντάφυλλος δεν ανακάλεσε και ζήτησε από τον Δήμαρχο να σταματήσει τις απειλές για μηνύσεις, καθώς θα πάει εκείνος στον Εισαγγελέα για υποθέσεις παράβασης καθήκοντος.

12

Ωστόσο η πολιτική ανάλυση της παρουσίας σε μια συνάντηση για το μεταναστευτικό, χωρίς κάποιος να ρωτήσει ποια είναι τα σχέδια είναι πολύ χειρότερο από το αν γνώριζαν, καθώς το γνωρίζω και συμφωνώ ή διαφωνώ είναι πολιτικά ορθό. Είναι μια πολιτική θέση. Ωστόσο το πήγα σε μια συνάντηση και συζήτηση και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να ρωτήσει για το μέλλον του μεταναστευτικού στη Χίο δείχνει μια αδιαφορία και υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά για την εκπροσώπηση των Χιωτών από τη Δημοτική Αρχή.

 

Ο Στ. Κάρμαντζης πρέπει να πάρει ξεκάθαρισει θέση για τη δομή στο Θόλος, για το κλείσιμο της ΒΙΑΛ και για την πολιτική Μηταράκη.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδοκιμάσει την επιλογή της θέσης του Θόλος και τον τρόπο επιλογής από τον Ν. Μηταράκη, κάτι που δίνει τροφή στο ότι γνώριζε, αλλά όπως αναφέρθηκε αυτό είναι δευτερεύον. Πρωτεύον είναι η πολιτική θέση προς όφελος του νησιού!

12

image

image

Newsletter