twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 10:33
Εκτύπωση

12O Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κ. Ζωάνος πριν από λίγα λεπτά μίλησε στη ChiosPress και με τις δηλώσεις του τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της κατασκευής δομής στο Θόλος. Παράλληλα ζήτησε να εφαρμοστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προβλέπει τη δημιουργία δομής έως 500 άτομα μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση και εν συνεχεία την άμεσα αποχώρηση όλων των μεταναστών από το νησί. Επίσης ο κ. Ζωάνος δήλωσε ότι καλύπτεται πλήρως από την τοποθέτηση του Κ. Βεργίνα στο δημοτικό συμβούλιο χθες το βράδυ και τόνισε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τις προθέσεις του Ν. Μηταράκη. Από εκεί και πέρα ο Κ. Ζωάνος συνεχίζει να στηρίζει τον Στ. Κάρμαντζη.

 

 

ΣΧΟΛΙΟ CHIOSPRESS:

Πάντως οι δηλώσεις του κ. Ζωάνου έρχονται σε αντίθεση με την ανακοίνωση του κ. Κάρμαντζη, ο οποίος δεν κάνει καμία αναφορά στην απόφαση του Δημ. Συμβουλίου, αλλά μιλάει γενικόλογα για «Οριστικό κλείσιμο της ΒΙΑΛ και δημιουργία μίας και μόνο δομής εκτός αστικού ιστού».

 

Η δήλωση Κάρμαντζη συνδέει το κλείσιμο της ΒΙΑΛ με τη δημιουργία της νέας δομής. Προφανώς τα σχέδια είναι να μεταφερθεί η ΒΙΑΛ στη νέα δομή και γι’ αυτό κάποιοι στη Δημοτική Αρχή μιλάνε για δομή 1500-2000 ατόμων! Αυτό πρακτικά δε σημαίνει κλείσιμο της ΒΙΑΛ, αλλά μεταφορά της!

 

Και γι’ αυτό ο Κ. Τριαντάφυλλος δήλωσε ότι ο Στ. Κάρμαντζης σιγοντάρει την πολιτική του Ν. Μηταράκη και συνεπώς και γνωρίζει και ξέρει…! Ο Στ. Κάρμαντζης του ζήτησε να ανακαλέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά ο Κ. Τριαντάφυλλος δεν ανακάλεσε.

12

image

image

Newsletter