twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 11:11
Εκτύπωση

Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη έχει 10 αντιδημάρχους, από αυτούς οι 7 έχουν προτιμήσει να λαμβάνουν την αντιμισθία του Αντιδημάρχου και μόλις 3 να συνεχίσουν να λαμβάνουν είτε τη σύνταξή τους είτε τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου, ίσως και γιατί να είναι υψηλότερος από την αντιμισθία του Αντιδημάρχου που είναι περίπου 1710 ευρώ (μεικτά). Φυσικά η αντιμισθία συμπληρώνεται με απαλλαγή ασφαλιστικών εισφορών, καθώς την καταβάλλει ο Δήμος, κινητό τηλέφωνο, δωρεάν σύνδεση κινητού τηλεφώνου κ.α.

12

Από τους Αντιδημάρχους του Κάρμαντζη την αντιμισθία του Αντιδημάρχου δήλωσαν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν οι: Ξενάκης, Βεργίνας, Πατεριμός, Μπελέγρης, Μανδάλας, Ντομάτας και Ζωάνος, ενώ τις συντάξεις τους προτίμησαν να λαμβάνουν οι Αναγνώστου και Κλιαμενάκης και τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου (εκπαιδευτικός) προτίμησε ο Βεργίτσης.

 

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Κλιαμενάκης κατά δήλωσή του αρνήθηκε να πάρει συσκευή κινητού τηλεφώνου από τον Δήμο, διαχωρίζοντας τη θέση του από την προμήθεια που έγινε. Ενώ ο Κ. Ζωάνος κατά δήλωσή του δε θα λαμβάνει την αντιμισθία του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.

 

12

image

image

Newsletter