twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 09:55
Εκτύπωση

12«Μεταφράζοντας» την ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή αναφορικά με τη συνάντηση του Σάββατου με τον Ν. Μηταράκη είναι πλέον προφανές ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να συνδέσει το κλείσιμο της ΒΙΑΛ με τη Δημιουργία Κλειστής Δομής, χωρίς να αναφέρει περισσότερα. Προφανώς η πρόταση αυτή παραπέμπει στα σχέδια για Υπερδομή στο Αίπος και ουσιαστικά φαίνεται ότι προωθεί υποθάλπει τα σχέδια Μηταράκη.

 

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να σέβεται τη λαϊκή βούληση, καθώς αποτελεί εκπρόσωπό της και η βούληση αυτή έχει εκφραστεί πριν από έναν χρόνο με τα τρομερά επεισόδια που έγιναν. Αν συνεχίσει σε αυτόν τον αδιέξοδο δρόμο (θέση) θα είναι υπαίτια αν συμβούν και πάλι κοινωνικές αναταραχές.

 

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να προχωρήσει σε άμεση έξωση του ελληνικού δημοσίου από τη ΒΙΑΛ. Οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να μεταφερθούν σε δομές της ηπειρωτικής χώρας.

 

Ακολούθως θα πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για να βρεθεί ένας μικρός χώρος μακριά από κατοικημένη περιοχή για να δημιουργηθεί μια μικρή δομή έως 500 ατόμων για να λειτουργεί ως χώρος καταγραφής και ταυτοποίησης. Δηλαδή υπάρχει ήδη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και πρέπει να εφαρμοστεί.

 

12

image

image

Newsletter