twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 17:45
Εκτύπωση

12

Σε μια πρωτοφανή και συνάμα χυδαία επίθεση προχώρησε το πολιτικό “alter ego” του Σταμάτη Κάραντζη, Λ. Νεαμονίτης. Συγκεκριμένα ο κ. Νεαμονίτης με μια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης διατύπωσε αθλιότητες κατά των Αντιπεριφερειάρχων, οι οποίοι διαφώνησαν πολιτικά με την προωθούμενη υπερδομή στο Αίπος.

Ο κ. Νεαμονίτης ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι οι Αντιπεριφερειάρχες διατύπωσαν την άποψη αυτή για να διατηρήσουν τις θέσεις τους και τα λεφτά που παίρνουν, ενώ είναι γνωστό ότι διατηρούν μια συνεπή πολιτική στάση από πέρσι όταν και ανέκυψε το ζήτημα της Υπερδομής στο Αίπος και δεν έχουν κάνει καμία ανεστραμμένη κυβίστηση, κατά το λαϊκότερον κωλοτούμπα, όπως έχουν κάνει άλλοι αιρετοί! Η θέση αυτή ανεξαρτήτως αν κάποιος συμφωνεί ή όχι είναι συνεπής και εδράζεται στη επίσημη θέση του συνδυασμού τους και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

 12

Ποια είναι όμως η διαδρομή του Λ. Νεαμονίτη, που έχει αποκτήσει στη Δημοτική Αρχή τον ρόλο που έχει ο Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Νεαμονίτης πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ξέσπασαν τα τρομέρα επεισόδια στο Αίπος, κραύγαζε και τασσόταν κατά της υπερδομής, ωστόσο προοδευτικά αυτό άλλαζε και μέσα από τη διαδικτυακή ομάδα «ΧιώτεςGR» ξεκίνησε να αποθεώνει τη Δημοτική Αρχή, ενώ ξαφνικά τον περασμένο Σεπτέμβρη βρέθηκε να έχει προσληφθεί στον Δήμο από τον Στ. Κάρμαντζη με τα περίφημα τετράμηνα Covid, προσλήψεις που η Αντιπολίτευση και ειδικά ο Γ. Καραβασίλης δημόσια τις έχει καταγγείλει ως αναξιοκρατικές και ρουσφετολογικές, καθώς δεν υπάρχουν πίνακες μοριοδότησης, αλλά ούτε και προκήρυξη.

12

Ο κ. Νεαμονίτης πλέον φαίνεται ότι υποστηρίζει και την υπερδομή στο Αίπος και η αλλαγή του αυτή δεν έχει περάσει απαρατήρητη και είναι χαρακτηριστική η διαδικτυακή απάντηση που έλαβε από μια πολίτη.

 

 

Διαβάστε ακόμη: ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ



12

image

image

Newsletter