twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 17:08
Εκτύπωση

Ο Στ. Κάρμαντζης υιοθετεί την πρόταση Καραβασίλη για τη μελέτη του Ειδικού Σχολείου. Ο Γ. Καραβασίλης στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποκαλύψει ότι η Δημοτική Αρχή είτε από άγνοια είτε για άλλους λόγους ετοιμάζεται να πετάξει πάνω από 200.000 ευρώ σε νέα μελέτη για την κατασκευή κτιρίου που θα στεγάσει το Ειδικό Σχολείο.

12

Ο Γ. Καραβασίλης είχε προτείνει να αξιοποιηθεί η σχεδόν έτοιμη μελέτη του Π. Λαμπρινούδη και να βοηθήσουν εθελοντικά όλοι μηχανικοί δημοτικοί σύμβουλοι, ώστε να επικαιροποιηθεί αυτή η προμελέτη με τη βοήθεια και του ΚΤΥΠ.

 

Τελικά ο Στ. Κάρμαντζης υιοθέτησε την πρόταση αυτή και αυτό είναι θετικό που πρέπει να του αποδώσουμε.

 

 

Αναλυτικά η δήλωση Κάρμαντζη:

"Ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, εκφράζει εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής την ικανοποίηση για την επιθυμία των μηχανικών της Δημοτικής Παράταξης “Χίος Μπροστά”, του Τ.Ε.Ε. και της Ανώνυμη Εταιρείας του Δημοσίου Κ.Τ.Υ.Π για τη δωρεάν εκπόνηση της μελέτης που αφορά στην κατασκευή του Ειδικού Σχολείου.

Ο Δήμος Χίου και οι Αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες θα παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την ευόδωση του σημαίνοντος αυτού έργου και θα υποστηρίξουν με κάθε τρόπο και μέσο κάθε θετική πρωτοβουλία υπέρ του τόπου μας."

 

12

image

image

Newsletter