twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 16:43
Εκτύπωση

12

Ο Αντιδήμαρχος Ιωνίας, Γ. Κλιαμενάκης με δηλώσεις του στη ChiosPress διαφοροποιείται από την υπόλοιπη δημοτική αρχή στο ζήτημα της υπερδομής και τάσσεται κατά της δημιουργίας μια υπερδομής που θα δύναται να φιλοξενήσει μια «πόλη» λαθρομεταναστών όση η Χώρα της Χίου στο Αίπος, ανακοινώνοντας ότι θα καταψηφίσει μια τέτοια πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλιστα ο κ. Κλιαμενάκης ζητά να εφαρμοστεί η προηγούμενη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για μικρή δομή έως 500 ατόμων προκειμένου να γίνεται η καταγραφή τους και η ταυτοποίησή τους και ακολούθως να φεύγουν από το νησί για δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

 

Ο κ. Κλιαμενάκης καλεί τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου άμεσα να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΒΙΑΛ, καθώς οι μηδενικές ροές αυτή την περίοδο το επιτρέπουν. Παράλληλα ζητά την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος, ώστε να αυξηθεί η αποτρεπτική του ικανότητα. Επίσης συγχαίρει το προσωπικό της Λιμενικής Υπηρεσίας Χίου για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν για την προστασία των συνόρων μας και εύχεται δύναμη στο έργο τους και το 2021.

 

Με τη στάση του αυτή ο Γ. Κλιαμενάκης ενώνει τη φωνή του με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Χίου που ζητούν πίσω την ποιότητα της ζωής τους που έχει υποβαθμιστεί από την παρουσία των χιλιάδων λαθρομεταναστών στο νησί.

12

image

image

Newsletter