twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 10:52
Εκτύπωση

Ο Κυριάκος Φρεζούλης Δημοτικός Σύμβουλος της ΣυμμαΧίας Αξιών και μελος του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΧ στην συνεδρίαση της  18 Ιανουαρίου   καταψήφισε ολα εκείνα  τα θέματα που αφορούσαν προμήθειες ειδών είτε με πρόχειρους διαγωνισμούς  είτε με  απευθείας αναθέσεις υποστηρίζοντας την πάγια θέση της ΣυμμαΧϊας για διαφανείς διαδικασίες στά έργα και στις προμήθειες και κυρίως για την μη ισότιμη ενημέρωση όλων των Χιωτών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε κάθε κλάδο ιδίως τώρα μέσα σε αυτή την τεράστια οικονομική κρίση που βιώνουν οι επαγγελματίες! Πρότεινε μάλιστα  η ενημέρωση τους  να γίνεται κάθε φορά  με την αποστολή της πρόσκλησης  με email είτε απευθείας στους ενδιαφερόμενους είτε με ενημέρωση στα συλλογικά τους όργανα!  

12

Υποστήριξε ότι  δεν αρκεί η απλή δημοσίευση στην αχανή ιστοσελίδα του Δήμου  την οποία ουσιαστικά δεν επισκέπτεται κανείς επαγγελματίας πόσο μάλλον σε καθημερινή βάση!  Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ και τα υπόλοιπα μέλη οπότε στα πλαίσια της διαφάνειας και της ισονομίας  δηλώνουμε  ότι στο εξής για κάθε προμήθεια ή για απευθείας αναθέσεις θα ενημερώνουμε απευθείας από την ΣυμμαΧία Αξιών με αποστολή mail όσους επαγγελματίες  θα αφορά η συγκεκριμένη δαπάνη ή τα συλλογικά τους όργανα!

 

Συγκεκριμένα ψηφίστηκαν από τη ΔΗΚΕΧ δαπάνες για: 

 α) προμήθεια ειδών βιβλιοπωλείου  6.800€

β) προμήθεια ειδών αναλώσιμων για βρεφη(πάνες κτλ)  4.200€ 

γ) προμήθεια 2 έγχρωμων εκτυπωτών 640.00€  

δ) προμήθεια 3 κλιματιστικών 2.270€ 

ε) παροχή υπηρεσιών courier

 ζ) προμήθεια ειδών ελαιοχρωματισμού 290€ 

 και άλλες μικροδαπάνες

ο κ. Φρεζούλης σημειώνει σε ανακοίνωσή του «Καλούμε και από εδώ τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία να επικοινωνήσουν με τη ΔΗΚΕΧ 2271350088 και να υποβάλλουν τις προσφορές τους.»

Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

12

image

image

Newsletter