twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 08:28
Εκτύπωση

Συνεχίζει το ξήλωμα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ο Κ. Μουτζούρης και ειδικότερα απομάκρυνε τη Σύμβουλο του Ν. Νύκτα, Αθανασιάδου Ελευθερία. Σύμφωνα με τον κ. Μουτζούρη ο λόγος ήταν η πλημμελής άσκηση των καθηκόντων της, ωστόσο η κα Αθανασιάδου έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την παύση από τα καθήκοντά της και αναφέρει μεταξύ άλλων ίντριγκες, αλλά και  ό,τι η κατάσταση της υγείας του κ. Μουτζούρη είναι τέτοια και δεν του επιτρέπει να σκέφτεται καθαρά.

12

Αναλυτικά η δήλωση της κα Αθανασιάδου:

Τελικά αν δεν μπορείς να γίνεις “καρχαρίας” δεν μπορείς να σωθείς απο τα μεγαθήρια της πολιτικής.

 

Με λύπη μου πληροφορήθηκα απο το διαύγεια την καταγγελία της συμβασής μου από τον αγαπητό Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη.

 

Σίγουρα, όταν εκλέχθηκε όλοι είδαν και πίστεψαν στο πόσο διαφορετικός και κοντά στο λαό είναι. Εγώ, γύρω στα τριάντα με γνώσεις και μεταπτυχιακό στον τουριστικό κλάδο και 4 ξένες γλώσσες να συντροφεύουν το βιογραφικό μου, φυσικά και λόγω κάποιας συγγένειας με εσωκομματικά πρόσωπα πληροφορήθηκα ότι είμαι κατάλληλη σύμβουλος για να καλύψω αυτή τη θέση και να αγωνιστώ για τον τουρισμό που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατείχε την προτελευταία θέση στον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας.

 

Χαρά και περηφάνια για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο προσωπό μου και αγωνία για την πορεία ξεκίνησα να βρίσκομαι σε μια δύσκολη περίοδο με τoν Covid_19 δίπλα στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νύκτα. Η βοήθεια μου και η άριστη συνεργασία μας, δημιούργησε θετική εικόνα για τη στάση της Περιφέρειας και του Προϊσταμενού μου και από το ευρύ κοινό λαμβάναμε καλά σχόλια, υπήρχαν μέρες και εκτός ωραρίου που αναλάμβανα να ετοιμάσω εργασίες ακόμη και καλάθι καλωσορίσματος για γνωστά άτομα, σε επίσκεψη της Περιφέρειας, όλοι με έβρισκαν πάντα στο γραφείο μου, ακόμη και την άδεια της χρονιάς δεν πρόλαβα να την πάρω όλη. Μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου ήμουν στην Περιφέρεια, επέστρεψα ακόμη και αν γνώριζα ότι υπήρχαν εσωκομματικά προβλήματα, καθώς ποτέ δεν ενεπλάκη σε τίποτα. Δυστυχώς, ήξερα ότι δεν μου ταιριάζει η πολιτική, απεχθάνομαι τα ψέματα και τις ίντριγκες. Πίστεψα, οτι με αυτή τη θέση θα μείνω εγώ και η οικογενειά μου στην Ελλάδα, ότι αναγνωρίζονται από κάποιον οι κόποι μου και οι σπουδές μου. Πίστεψα ότι ο Περιφερειάρχης καθώς έχει νέα παιδιά πιστεύει σε νέους ανθρώπους. Με έκανε σύμμαχο και συνοδοιπόρο στο ταξίδι αυτών των διοικητικών καθηκόντων. ‘Ετσι πίστευα βέβαια και φυσικά ήταν μονόπλευρη αυτή η σχέση εργασίας.

 

Το πιο αστείο είναι ότι δεν απάντησε ποτέ σε email και μήνυμα που του έστειλα ακόμη και με ευχές και ότι χτες ανήρτησε στο διαύγεια καταγγελία της συμβασής μου λόγω πλημμελών καθηκόντων, μάλιστα απο 22 Δεκέμβρη, ενώ εγώ ανενημέρωτη μέχρι τις 28 Δεκέμβρη πήγαινα κανονικά στο γραφείο μου στην Περιφέρεια.

 

Τον καλώ λοιπόν δημόσια να μου απαντήσει αν όσοι μέχρι τώρα σύμβουλοι υπήρξαν ποτέ στη θέση μου είχαν τα προσόντα μου και τις ξένες γλώσσες που μιλάω, την εργατικότητα και την ειλικρινιά μου.

 

Φυσικά και θα κινηθώ και νομικά εναντίον του καθώς θεωρώ τουλάχιστον ανέντιμο να μην με ενημερώσει ποτέ και να καταγγείλει τη συμβασή μου με ψευδή αίτια.

 

Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο σε έναν νέο άνθρωπο να καταστρέψουν την “εργατική” του ταυτότητα με αυτόν τον τρόπο και μάλλον τα προβλήματα υγείας του, τον κάνουν πια να μην σκέφτεται καθαρά και σωστά, εκτός και αν όντως έγινε “καρχαρίας” στα πολιτικά έδρανα και δεν τον ενδιαφέρει στα αλήθεια το μέλλον των συνεργατών του και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά καθώς φαίνεται τον ενδιαφέρει για άλλη μια φορά πως θα μαζέψει ψηφοφόρους.

 

Η δική μου σύμβαση ξεκίνησε στις 22 Απρίλη και κατήγγειλε την λήξη αυτής στις 22 Δεκέμβρη, σε οκτώ μήνες λοιπόν ο κ. Μουτζούρης κατάλαβε πόσο ελλιπής είμαι για τη θέση; Δεν πειράζει, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, με το να διώξετε όλους τους συμβούλους κ. Μουτζούρη και να είστε μόνος πιστεύοντας σε φανταστικές σκευωρίες και μην μπορώντας να ξεχωρίσετε φίλους και εχθρούς κάποια στιγμή θα καταλάβει και ο λαός ότι το πλοίο της Περιφέρειας μένει ακυβέρνητο, καθώς το πλήρωμα είναι η καρδιά του πλοίου, μόνος ο καπετάνιος δεν το ταξιδεύει.

 

Σας εύχομαι μετα τιμής καλό ταξίδι στα πελάγη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αν και οι φουρτούνες ήδη ξεκίνησαν.

 

 

 

12

image

image

Newsletter