twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 16:09
Εκτύπωση

Σεισμό στο δημοτικό πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι σημερινές σοβαρές καταγγελίες του Αντιδημάρχου Γ. Κλιαμενάκη κατά του Β. Μυριαγκού και αφορούν τις προσλήψεις συγγενών του τελευταίου με αδιαφανείς όπως λέει διαδικασίες.

12

Ο Β. Μυριαγκός είναι πρόσωπο της προσωπικής πλέον επιλογής του Δημάρχου Χίου, Στ. Κάρμαντζη, ο όποιος απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη του μετά τη διαγραφή του από τον Συνδυασμό Τριαντάφυλλου με τον οποίο εξελέγη. Επιπρόσθετα η καταγγελία αυτή έρχεται σε μια στιγμή που ήδη το κλίμα για τη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη είναι βαρύ.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Κλιαμενάκης κατήγγειλε: «Ο Β. Μυριαγκός έχει απεμπολήσει τις αρχές και τις αξίες του. Είμαι υποχρεωμένος να τον καταγγείλω, καθώς στη ΔΕΥΑΧ λειτουργεί με τρόπο αδιαφανή και αναξιοκρατικό. Ειδικότερα έχει προχωρήσει σε ρουσφετολογικές προσλήψεις ακόμη και συγγενών του χωρίς καμία προκήρυξη ή διαδικασία μοριοδότησης, ενώ οι ρουσφετολογικές αναθέσεις σε φιλικά του πρόσωπα είναι πλέον ρουτίνα. Επιπρόσθετα έχει φροντίσει να διορίσει τα παιδιά του στον Δήμο με διαδικασίες που δεν τον τιμούν πολιτικά.»

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η καταγγελία Κλιαμενάκη δεν ξαφνιάζει, καθώς ήδη η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη ελέγχεται ηθικά για προσλήψεις και αναθέσεις σε κουμπάρους, συζύγους, γαμπρούς και υποψήφιες. Εδώ τίθεται και πάλι το αίωνιο πολιτικό ερώτημα αν ότι είναι νόμιμο στην πολιτική είναι και ηθικό. Δηλαδή ένας πολιτικός πρέπει να λειτουργεί μόνο νόμιμα ή και ηθικά ταυτόχρονα;

12

image

image

Newsletter