twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 11:17
Εκτύπωση

12

Τα λεφτά του Χιώτη φορολογούμενο φαίνεται ότι δε σέβονται καθόλου μα καθόλου κάποιοι στη ΔΙΑΝΟΧ, καθώς με απευθείας ανάθεση που ελήφθη κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να:

 

1.Εγκρίνει την απευθείας ανάθεση ύψους 2.500,00€ πλέον ΦΠΑ για την ραδιοτηλεοπτική προβολή των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χίου στις οποίες χορηγός θα είναι η ΔΙ.ΑΝΟ.Χ. Α.Ε. στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό (site) «Αλήθεια» με ΑΦΜ 050480515

 

2. Εγκρίνει την απευθείας ανάθεση ύψους 1.000,00€ πλέον για την ραδιοτηλεοπτική προβολή των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χίου στις οποίες χορηγός θα είναι η ΔΙ.ΑΝΟ.Χ. Α.Ε. στην εταιρεία «ΠΟΛΙΤΗΣ Ε.Ε.» με ΑΦΜ 800937821.

 

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κάλυψη του εθίμου των Αγιοβασιλιάτικων Βαπορακιών κάθε χρόνο καλύπτεται δωρεάν από τα ΜΜΕ και προκαλεί μεγάλη απορία γιατί φέτος έπρεπε να πληρωθούν δύο συγκεκριμένα ΜΜΕ που τα προηγούμενα χρόνια το έκαναν δωρεάν;

 

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση καταψήφισε εκτός από τα μέλη της Αντιπολίτευσης και ο Θ. Σαραντάκης, που προέρχεται από τον Συνδυασμό Κάρμαντζη, δίνοντας και αυτός ένας χαστούκι στις τακτικές Γιαννίρη. Να σημειωθεί ότι καθαιρέθηκε ο Γ. Πίττας για και αυτό διαφοροποιούνταν.

 

Ακόμη πρέπει να σημειώσουμε ότι τα αρχικά «ΔΙΑΝΟΧ» σημαίνουν «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ» και οι πληροφορίες της ChiosPress αναφέρουν ότι μόλις περάσουν οι γιορτές θα εξεταστεί από την Αντιπολίτευση αν σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού της μπορεί να κάνει τέτοιου είδους αναθέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα απορρίμματα, την ανακύκλωση κτλ.

 

Από εκεί και πέρα πρέπει να σημειωθεί ότι και η ChiosPress πριν από αρκετούς μήνες συμπεριλήφθηκε σε απόφαση ανάθεσης διαφήμισης από τη ΔΙΑΝΟΧ, ωστόσο την αρνηθήκαμε, καθώς επρόκειτο για απευθείας ανάθεση και μάλιστα χωρίς καν να μας ζητηθεί να υποβάλουμε προσφορά! Ξαφνικά είδαμε να περιλαμβάνεται το όνομα της ChiosPress σε μια λίστα μαζί με άλλα ΜΜΕ και με ένα ποσό που είχε οριστεί από τη ΔΙΑΝΟΧ, χωρίς κανένας μας να γνωρίζει κάτι και μάλιστα ήταν λάθος τα στοιχεία που είχαν καταχωρηθεί.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΝΟΧ - ΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΉΔΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

%MCEPASTEBIN%

12

image

image

Newsletter