twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 16:25
Εκτύπωση

12

Την εικόνα της Δημοτικής Ενότητας Ιωνίας προσπαθεί να αλλάξει ο Αντιδήμαρχος, Γ. Κλιαμενάκης, έχοντας στη διάθεσή του πενιχρά μέσα, αλλά και εσωπαραταξιακό πόλεμο, όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος με παλαιότερες δηλώσεις του.

 

Ο κ. Κλιαμενάκης είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη, που η γενική πολιτική εικόνα της είναι κακή και βαθμολογείται κάτω από τη βάση.

 

Από εκεί και πέρα μπορεί στα έργα καθημερινότητας τα πράγματα να πηγαίνουν καλά στην Ιωνία, αλλά καλό είναι να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί και κάποιο σημαντικό έργο. Για παράδειγμα ο δήμος θα πρέπει να μπει μπροστάρης στο ζήτημα του γεωθερμικού πεδίου Νενήτων και να πιέσει μέσω του Ν. Μηταράκη την Κυβέρνηση για την εκκίνηση του θέματος που βαλτώνει εδώ και χρόνια. Ο κ. Κλιαμενάκης με την όρεξη για δουλειά που έχει μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο.

 

Τέλος για τον κ. Κλιαμενάκη αξίζει να σημειωθεί ότι προτίμησε να διατηρήσει τη σύνταξή του και όχι την αντιμισθία του Αντιδημάρχου, ενώ επίσης αρνήθηκε να λάβει δωρεάν συσκευή κινητού τηλέφωνου από τον Δήμο.

 

12

13

14

12

image

image

Newsletter