twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 19:50
Εκτύπωση

12

Με μεγάλη ένταση διεξήχθη το χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο από το οποίο απουσίασε για ακόμη μια φορά ο Περιφερειάρχης, Κ. Μουτζούρης, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τροφή στις φήμες αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του και το κατά πόσο είναι σε θέση να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

 

Κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος στον Συνδυασμό Μουτζούρη, καθώς συγκρούστηκαν ο Α. Χατζηκομνηνός και η Αν. Αντωνέλλη. Ο κ. Χατζηκομνηνός, ο οποίος ασκεί εσωπαραταξιακή κριτική εδώ και καιρό άστραψε και βρόντηξε κατά της κα Αντωνέλλη, κατηγορώντας την ότι κάνει ιδιοτελής πολιτική με τα χρήματα της περιφέρειας και ασκώντας κριτική για τη μη πληρωμή μέχρι σήμερα των ανθρώπων που δούλεψαν για την επισκευή του ΚΤΕΟ Λέσβου.

 

Επίσης στιγμή έντασης υπήρξε για το ζήτημα προσλήψεων δύο ατόμων για την ενίσχυση των υπηρεσιών τουρισμού στον τομέα της κρουαζιέρας. Η Περιφερειακή Αρχή που προωθεί τις προσλήψεις αυτές δεν έχει ορίσει συγκριμένα προσόντα, που λογικά απαιτεί η θέση. Το θέμα αυτό προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση της κα Καλογήρου, ζητώντας εξηγήσεις για την σκοπιμότητα των προσλήψεων, υπονοώντας ουσιαστικά ότι πρόκειται για ρουσφετολογικές προσλήψεις.

 

12

image

image

Newsletter