twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 16:14
Εκτύπωση

H A. Πάμπαλου έκανε το ντεμπούτο της στα κοινά της Χίου μέσα από τον Συνδυασμό «Χίος Μπροστά» με επικεφαλής τον Γ. Κραβασίλη, με τον οποίο εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος. Η ίδια είναι μια ενεργή πολίτης και αποδεικνύει ότι διαθέτει μια πολυσχιδής προσωπικότητα, όπως φυσικά, μαρτυρά και το πλούσιο βιογραφικό της.

12

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Νένητα. Το 2007 αποφοίτησε από το Λύκειο Καλλιμασιάς, το 2011 από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως ΠΕ Νηπιαγωγός. Το 2019 τελείωσε την επιμόρφωση Ειδικής Αγωγής και συνεχίζει παρακολουθώντας σεμινάρια Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Πλέον είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, το οποίο έλαβε από το Παν. Αιγαίου και συγκεκριμένα από το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης με ειδίκευση στην διοίκηση δημόσιων οργανισμών και φορέων.

 

Επίσης υπήρξε αρθρογράφος σε ιστοσελίδα σχετικά με την διαπαιδαγώγηση και την δημιουργική απασχόληση παιδιών. Έχει πιστοποίηση πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό και από το Επι.ΖΩ , πιστοποίηση ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και διπλώματα δύο ξένων γλωσσών.

 

Η κα Πάμπαλου έχει επιπρόσθετα και πλούσιο εθελοντικό έργο, καθώς υπήρξε εθελόντρια στον εθελοντικό οργανισμό « Χαμόγελο του Παιδιού» .Τα τελευταία χρόνια είναι εθελοντικά Γενική Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στο Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Νενήτων « Η Βοκαριά» με στόχο τη διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς, καθώς και την πνευματική και σωματική καλλιέργεια τόσο των κατοίκων των Νενήτων όσο και των γύρω χωριών.

 

Επαγγελματικά τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζομαι ως υπεύθυνη παιδαγωγός και υπεύθυνη οργάνωσης στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου».

 

Από εκεί και πέρα η μεστή της παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και η έντονη κοινωνική δράση της αποτελούν μια όαση στο παλαιοκομματικό σύστημα πολιτικής λογικής που διατηρούν αέναα οι θιασώτες του στο νησί μας που προσπαθούν να μονοπωλούν την τοπική πολιτική ζωή για χρόνια τώρα.

 

Οι πολίτες θα πρέπει να μάθουν να ψηφίζουν με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε υποψήφιου και όχι με βάση το πόσα ρουσφέτια του έχουν κάνει ή θα του κάνουν. Άνθρωποι σαν την κα Πάμπαλου θα πρέπει να βρίσκονται και άλλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Χίου και κυρίως σε θέσεις ευθύνης, καθώς μόνο τότε θα δούμε μια καλύτερη μέρα στο νησί μας.

12

image

image

Newsletter