twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 14:33
Εκτύπωση

12

Στη νέα χρονιά που ανατέλλει ας εργαστούμε συντονισμένα και συλλογικά για να προστατέψουμε και να διατηρήσουμε ότι έχουμε επιτύχει επιδιώκοντας  την διαρκή πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Η χρονιά του 2020 ήταν μία χρονιά δοκιμασιών. Σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία η Δημοτική κοινότητα Χίου έδινε καθημερινό αγώνα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών, των υποδομών και της ποιότητας ζωής σε κάθε γειτονιά.

 

Για τον νέο χρόνο το 2021, η προσπάθειά μας θα ενταθεί, και θα προχωρήσουμε μπροστά, επιδιώκοντας την υλοποίηση κάθε είδους έργων  υποδομής σ΄ όλους τους τομείς, όπως για παράδειγμα: υγεία, πρόνοια, εκπαίδευση, πολιτισμό, αθλητισμό, βελτίωση της καθημερινότητας, και δημιουργία υποδομών που έχει ανάγκη και  δικαιούται ο τόπος μας.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συλλόγους, τα σωματεία και τους παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς που προσφέρουν στον τόπο μας.

 

Η Δημοτική Κοινότητα Χίου θα συνεχίσει να υπηρετεί τον συλλογικό σκοπό με κάθε μέσον που διαθέτει . Ας εμπνευστούμε από το πνεύμα των Εορτών για να κάνουμε το καλό, όπου και όπως μπορεί ο καθένας μας.

 

Γεμάτος από φως και ελπίδα ο Νέος Χρόνος !!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΣΙΜΟΣ ΒΕΝΕΤΟΣ

12

image

image

Newsletter